من در راه برگشت به خانه،  یک دسته انگور خریدم.با وجود اینکه بچه های من انگور را دوست دارند، اما نمی خوردند.آنها فکر می کردند انگورها بسیار ترشند و در واقع حق با بچه ها بود.این انگورها پر از پتانسیل هستند و من تصمیم گرفتم راهی پیدا کنم تا آنها را لذیذ نمایم.

 falode_angore_torsh_shirin

 falode_angore_torsh_shirin

من در راه برگشت به خانه،  یک دسته انگور خریدم.با وجود اینکه بچه های من انگور را دوست دارند، اما نمی خوردند.آنها فکر می کردند انگورها بسیار ترشند و در واقع حق با بچه ها بود.این انگورها پر از پتانسیل هستند و من تصمیم گرفتم راهی پیدا کنم تا آنها را لذیذ نمایم.

پس تصمیم گرفتم آنها را بگذارم تا یخ زده و فالوده درست کنم.یک چیز بامزه در این فرایند رخ داد.پس از فریزر نمودن انگورها، آنها شیرین تر بنظر می آمدند.نمی دانم این زادهء تخیل من بود یا، اما انگورهای آبدار تازه آنقدر ترش بودند که قشنگ توی حالت صورتتان مشخص می شد.اما انگورهای یخزده اصلا اینطور نبودند.برای فریزری نمودن انگورها، ابتدا یک سینی شیرینی برداریدو با کاغذ روغنی بپوشانید.

بگذارید بچه ها تمام ساقه انگورها را بکنند.

سپس برای 6 تا 8 ساعت یا تا زمانی که انگورها به اندازه کافی یخ بزنند، آنها را در فریزر بگذارید.بدون اینکه همه را یکجا فریزری نمایید.

فالوده ای که در نهایت درست کردم خیلی ساده بود.حتی انقدر خوشمزه بود که فکر کردیم داریم بستنی می خوریم.

مواد لازم به این شکل بود:

انگور یخ زده:2پیمانه

خامه وانیلی:یک دوم پیمانه

آب:دوسوم پیمانه

مواد را تا زمانی که یکدست شوند به هم بزنید.

Search

لیست های برتر

Armin
مارس 20, 2020
جدید
 
Armin
مارس 20, 2020
جدید
 
Armin
مارس 20, 2020
جدید
 
The Cinefamily is an organization of movie lovers devoted to finding and presentin...
Armin
مارس 20, 2020
جدید
 
For almost 40 years, the Film Center of the School of the Art Institute of Chicago...
Armin
مارس 20, 2020
جدید
 
The magic of the old pictures is glamorously preserved in this 460-seat historic t...
Armin
مارس 20, 2020
جدید