cranberi_mivehe_manande_zoghalakhte

فصل دسترسی:

فصل وفور کرانبری در اکتبر و دسامبر است.در این فصول، کرتبری بهترین طعم و بیشترین مواد غذایی را دارا هستند.

خرید:

کلاً کرانبری های تازه در کیسه های از قبل بسته بندی شده فروخته می شوند، بنابراین انتخاب بهترین آنها همیشه جزو اختیارات نیست.به دنبال بسته ای باشید که رنگشان روشن بوده و سفت و ترد هستند.کرانبری های رسیده، می جهند در حالیکه آنهایی که خراب هستند، وارفته بوده و نمی جهند.

ذخیره:

کرانبری هادر یخچال نگهداری شده تا 3 هفته دوام می آورند.به راحتی می توان آنها را روی سینی شیرینی پزی لایه لایه فریزر نمود.موقع فریزر نمودن، آنها را در کیسه فریزری نگه دارید.کرانبرهای خشک  را می توان در طاقچه برای یک مدت زمان نگه داشت و برای به همراه بردن جهت عصرانه عالی هستند.یافتن کرانبری خشک بدون شکر اضافی ممکن است گرچه ترش می باشند.

مواد مغذی:

کرانبری ها منبع غنی از ویتامین c، فیبر، منگنز و ویتامین k می باشند.

یک پیمانه کرانبری =50 کالری، 50 گرم پروتئین، 12 گرم کربن، 4 گرم فیبر، و مقداری جزیی چربیست.

ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com