فروردين 17

 

anjir1

فصل دسترسی:

انجیرهای تازه معمولاً در تير تا مهر فراوان هستند.

خرید:

یک انجیر خیلی سفت رسیده نمی باشد و پس از چیده شدن بیش از آن نخواهد رسید.در واقع انجیرها باید روی درخت برسند.انجیرهایی را انتخاب کنید که تمیز و خشک بوده و پوستش صاف و بدون زدگی دارند.میوه باید وقتی لمسش می کنی نرم باشد اما له نباشد.

از بینی تون استفاده کنید و میوه را بو کنید.اگر بوی ترشی بدهد، پس شروع به تخمیر کرده است.وقتی انجیر اواسط تازگی اش باشد،شروع می کند به داخل جمع شدن و چروک شدن و شکل گرد خود را از دست می دهد.

نگهداری:

این نکته از اهمیت برخوردار است که انجیر را در جای خنک نگاه دارید.یا آن را فوراً مصرف نموده یا در کیسه های پلاستیکی در سردترین جای یخچال برای دو روز نگه دارید.می توان انجیرها را کاملا فریزری نمود، آنها را برش زده و پوست کند و برای 10 تا 12 ماه در ظرف در بسته نگه داشت.انجیرهای خشک شده را می توان در بسته بندی های معمولی در دمای اتاق برای یک ماه نگه داشت.برای ذخیره طولانی مدت ، آنها را  برای 6 ماه تا یک سال در فریزر نگهدارید.انجیرهای خشک شده باز شده باید به یک کیسه پلاستیک انتقال داده شوند و در فریزر ذخیره شوند.

مواد مغذی:

یک انجیر متوسط حاوی 37 کالری،0.4 گرم پروتئین، 0.15 گرم چربی، 6 گرم کربوهیدرات، 1.4 گرم فیبر می باشد.

انجیر منبع خوبی از فیبر، پتاسیم، و منگنز و ویتامین B6 می باشد.

ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

دسته: میوه   منتشر شده در یکشنبه, 17 فروردين 1393 23:45  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2553 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد