آبان 18

شیرجوش

 

ناک باکس
برای خالی کردن قهوه عصاره گیری شده داخل سبد گروپ، از ناک باکس استفاده می‌شود. این جعبه بر روی میز قرار می‌گیرد و می‌توان پودر قهوه عصاره گیری شده را اصطلاحاً به آن کیک قهوه نیز می‌گویند، داخل آن جمع آوری کرد و در نهایت به عنوان یک کود مناسب برای گیاهان استفاده کرد. پارچ شیرجوش
برای حرارت دادن و گرفتن کف از شیر و به دنبال آن برای طراحی بر روی شیر قهوه، نیاز به دو نوع شیرجوش مخصوص دارید، که اصطلاحاً یکی شیرجوش لبه باریک و دیگری شیرجوش لبه پهن نامیده می‌شود. یک مدل از این شیرجوش‌ها که لبه باریک و تیز دارد به شما این امکان را می‌دهد که بر روی شیر قهوه خود طراحی (لاته آرت) کنید. نوع دیگر این شیر جوش‌ها که لبه پهن دارد، باعث می‌شود که بتوانید به راحتی از شیر کف بگیرید.

دسته: قهوه   منتشر شده در چهارشنبه, 18 آبان 1390 23:52  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 9710 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد