jafari_reyhan_shevidi

3 تا از بهترین، پر مغذی ترین گیاهان چند کاره، جعفری، ریحان و شوید می باشند.استفاده از این گیاهان دستپخت شما را با افزودن طعم به غذای بی مزه و خارج کردن طعم دیگر مواد، بهبود می بخشد.

 

با استفاده از این قبیل گیاهان، دستپختتان حتی هنگام استفاده از مقدار کم این مواد، طعمی عالی پیدا می کند.خانواده تان متعجب می شوند که چه اتفاقی برای مادرشان افتاده و خیلی زود فکر می کنند ریچل ری آمده است.پخت و پز با گیاهان نمس تواند پیچیده باشد.نکاتی که در استفاده از گیاهان برای وعده غذای بعدی به شما کمک خواهند کرد شامل:

گیاهان رابا قیچی یا چاقوی بسیار تیز بچینید تا تردی آنها حفظ شده و زخمی نشوند.

قسمتهایی از گیاه که قصد استفاده درآبگوشت  و آش ندارید را ذخیره کنید

گیاهان ترد باید در انتهای پخت برای طعم بهتر اضافه شوند، در صورتی که گیاهان کلفت و ضخیم (از قبیل آویشن، مرزه، مرزنگوش )را می توان در آغاز پخت اضافه نمود تا به آرامی طعم پس دهند.

گیاهان و  گونه ها قرنها برای مقاصد دارویی استفاده شده اند.آنها به عنوان خوشبوترین سبزیها تعیین شده اند که بیشترین مقدار مواد مغذی را دارا هستند.استفاده از گیاهان در پختتان، یک راه بسیار عالی برای بهبود سلامتی است.

جعفری:

منبعی غنی از ویتامین C,K (سه برابر یک پرتقال)،A است.

جعفری حاوی کلسیم، آهن،و منگنز است.

جعفری منبع تریپتوفان بوده که تشدید کننده خواب است، زمانی که بنظر می آید بچه ها نیاز دارند بیشتر بخوابند از آن به بچه ها بدهید.

مواد دارویی موجود در جعفری، در مطالعاتی بر حیوانات بازداری از ایجاد تومور را نشان داده است.

جعفری یک سبزی چندکاره است.اغلب به عنوان تزئین به کار می رود اما روی سالادها، سرخ کردنی ها، مرغ، سبزیجات سرخ شده، سوپ هاو ناگت های نخود لذیذ است.

ریحان:

ریحان از زمان قدیم برای کمک به گوارش به عنوان آنتی بیوتیک و به عنوان غذایی ضد تورم استفاده می شده است.

کالری کمی دارد(4 کالری در هر قاشق چایخوری)

منبعی عالی از ویتامین K، آهن، کلسیم، ویتامین A و فیبر.

ریحان را در پستو، مرغ، یا سالاد بروسکتا استفاده کنید.

شوید:

غنی در آهن، منگنز و کلسیم

به خنثی نمودن سرطان کمک می کند.

ویژگیهای آنتی باکتریال دارد.

در گذشته به عنوان تسکین دهنده معده و راه حل بیخوابی استفاده می شد.

مزه ملایم و شیرین آن در چاشنی ها، سیب زمینی ها، ساندویچ ها، سالاد تخم مرغ و سرخ کردنی لذیذ است.

شوید باید در انتهای پخت اضافه شود والا طعم خود را از دست می دهد.

پس غذای مورد علاقه فرزندانتان را درست کرده و آن را با برخی گیاهان معطر مقوی کنید.

ترجمه شده از سايت : superhealthykids.com

 

دسته: سبزیجات   منتشر شده در چهارشنبه, 14 اسفند 1392 08:24  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 6479 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد