reyhan2

در واقع ریحان انواع مختلفی دارد. من فقط از ریحان خوشبو استفاده می کنم ولی انواع دیگری استفاده کردم که طعم منحصر به فردی داشته و حتی به غذا رنگ می دهند.

ریحان شیرین:

قطعا این نمونه بیشتر در آشپزخانه یافت شده و با باغبانی خانگی پرورش می یابد.طعم تند و مطبوع و میخک مانندی دارد.به همراه سالاد، ماهی، گوشت، و در سسها عالیست.به خصوص در غذاهای ایتالیایی، یونانی یا تایلندی واقعاً لذیذ است.

ریحان لیمویی:

برگها طعمی چون مرکبات داشته و گلهای لیمویی خوشبویی دارند.برگها معمولا از برگهای ریحان شیرین کوچکتر است و در سس و با مرغ بسیار لذیذ است. به اندازه کافی ملایم هست که با ماهی و میگو مصرف شود.همین طور در طاس کباب استفاده می شود.

ریحان دارچینی:

این گیاه گلهای سفید یا بنفش و بویی شبیه به دارچین دارد.در چایها، سالاد میوه ها، و عسلهای خوشبو استفاده شده یا به عنوان یک افزودنی جالب به طاس کباب و اب پرتغال بکار می رود.

بوتهء ریحان که به شکل یک تپه رشد می کند و برای باغبانها عالیست.از برگهای این گیاه برای طعم دهی به تمام غذاهایی که در آنها ریحان شیرین استفاده می کردید به کار می رود.چون برگهای خیلی کوچکی دارد نیازی نیست برای استفاده در غذا آنها را خرد کنید.

ریحان تایلندی:

برگهای ریحان تایلندی چهن و تیز با ته رنگ بنفش اند که این رنگ می تواند بر حسب نوع ریحان تا انتهای برگ پخش شود. مانند ریحان شیرین همانگونه که کمی تند هست خوشبو نیز هست.

دسته: سبزیجات   منتشر شده در شنبه, 10 اسفند 1392 08:16  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 9252 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد