aghaze-giahdari

این هفته بهار آغاز می شود و بنابراین تلاش ما برای باغبانی نیز شروع می شود.امسال تصمیم گرفتم به بچه ها اجازه دهم یکی از گیاهان را خودشان پرورش دهند. آنها مسئول موارد زیرند:

انتخاب گیاه

کاشت آن

آب دادن به گیاه

آموزش طرز استفاده به ما

درست کردن یک وعده غذا با آن

نیت ریحان را انتخاب کرد، اریکا آویشن، و تی جی گشنیز را.بعد از کاشت آنها به سراغ کامپیوتر رفته و جند تا از کتابهای آشپزی من را باز کردند تا کمی تحقیق کنند، بنابراین الان می دانند چطور از گیاهان مراقبت کرده و چطور از گیاهان در آشپزی استفاده کنند.

ما با یادگیری در مورد گیاهانی که انتخاب کرده بودند کلی تفریح کردیم.این همان چیزهاییست که یاد گرفتیم:

ریحان:

برای درست کردن سس پستو(سس ریحان و سیر)

می توان آ آن در سوپها و سالادها استفاده کرد

رشد باکتریها را محدود می کند، شامل باکتریهایی که در برابر آنتی بیوتیکها مقاومند

آویشن:

ویتامین K بالا

دارا بودن خواص ضد باکتریایی

در هر گرم ،آویشن 12 برابر سیب، 30 برابر سیب زمینی، و 4 برابر آلبالو آنتی اکسیدان دارد

آویشن را می توان در سس پیتزا، نان، و تزیین سالاد بکار برد

گشنیز:

یک آنتی بیوتیک دیگر

به تحریک تراوش انسولین کمک کرده و قند خون را کاهش می دهد

می توان از آن در تزیین، سالسا(سس گوجه پر ادویه)، گواکامولا(خمیر ساخته شده از آواکادو) یا بسیاری غذاهای مکزیکی استفاده کرد

 

دسته: سبزیجات   منتشر شده در شنبه, 10 اسفند 1392 08:38  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 5500 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد