نخود یکی از حبوبات محبوب در آشپزی خاورمیانه و اروپا است که حالت لوبیا مانند گرد و زردی دارد. در دستورالعملهای مختلف میتواند حالتی خمیری، آجیلی، و حتی گوشتی و مغزدار استفاده شوند. نخود یکی از راحترین حبوبات برای جوانه زدن است.
هضم حبوبات میتواند سخت باشد، امّا با جوانه زدن میتوان به هضم راحت تر آنها کمک کرد.
آماده سازی برای تهیه جوانهی نخود
قبل از شروع تهیه جوانهی نخود این چند نکته را به خاطر بسپارید :
یکی از مواد مغذی که در این فصل پیشگام همه است، ویتامین c می باشد،ویتامینی مهم از غذا که بارها به عنوان بازدارنده از سرفه و آب ریزش بینی معمولی نشان داده شده است.یک جنبه درباره این ماده مغذی قوی این است که یک ویتامین قابل حل در آب،به این معنی است که بدن ما نمی تواند آن را هضم کند و ما باید آن را جذب کنیم.
من این هفته شروع به خواندن کتاب والدین با عشق و منطق کردم.این کتاب واقعاً کتاب خوبی بوده و شیوه والدین بودن من را دوباره مورد ارزیابی قرار داد.این کتاب مرا وادار به فکر کردن به بچه ها و انتخاب غذایی کرد و اینکه چطور اهداف ما به عنوان والدین به بچه هایمان آموزش می دهد چگونه انتخاب غذایی متعادلی در آینده داشته باشند.
تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020
این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap
پیوندها: کار در کافه
استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایتها و رسانههای الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد