یادم می آید بچه که بودیم،گاهی شبهای یکشنبه شام خاصی داشتیم.بهش می گفتیم پوره داغ و همه دوستش داشتیم.الان که بزرگ شدم وبه گذشته نگاه می کنم می بینم آن فقط گندم پخته شده بوده.ما مقداری عسل و مقدار کمی شیر روی آن می ریختیم و می خوردیم.

sobhane_ghandom

 

sobhane_ghandom

یادم می آید بچه که بودیم،گاهی شبهای یکشنبه شام خاصی داشتیم.بهش می گفتیم پوره داغ و همه دوستش داشتیم.الان که بزرگ شدم وبه گذشته نگاه می کنم می بینم آن فقط گندم پخته شده بوده.ما مقداری عسل و مقدار کمی شیر روی آن می ریختیم و می خوردیم.

سالهاست که نخوردم و چند روز پیش عکس  گندم پخته شده را دیدم و خاطرات پورهء داغ زنده شد و هوس  درست کردن به سرم زد.اگر شما هرگز امتحانش نکرده اید،پس ممکن است با دیدن آن دست به کار شوید.بسیار خوشمزه است.ولی واقعاً بافت آن مورد علاقه من است.هیج غذایی واقعاً مثل آن نیست.

شما ممکن است تعجب کنید که  گندم واقعاً چیست؟ گندم دانه های گندم پردازش نشده هستند که سه قسمت غله شامل جوانه، سبوس و درون دانه نشاسته ای را دارا هستند. فقط پوسته خارجی،لایه غیر قابل خوردن غله کنده شده است.در نتیجه ،  گندم کل ویتامین های غله، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی را دارا هستند.

غلات کامل فوائد سلامتی زیادی داراهستند.مطالعات نشان داده است که غلات کامل در حال مصرف، می توانند به کمتر کردن خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت نوع دوم و انواع خاص سرطان کمک کنند.تحقیقات همچنین نشان داده است که خوردن گندم کامل می تواند به کنترل وزن کمک کند.یک مطالعهء منتشر شده در روزنامه آمریکایی مواد غذایی بالینی ، عادات غذایی بیش از 70000 زن را پیگیری نمود و دریافت که آنهایی که بیشتر غلات کامل مصرف کرده اند،پیوسته وزن کمتری از افرادی دارند که مقدار کمتری مصرف نموده اند.

و اگراحساس باور نکردنی سلامتی برای هیجان زده کردن شما کافی نیست، وقتی شما این صبحانه را می خورید،عسل روی خامه و زردآلوهای خشک خوشمزه ممکن است اثر داشته باشند.

ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com