mafin_albalo_ba_ardeghandom

من بطور ضعیف شخصیت نوع A را دارم که خیلی بامزه است، چون امی کاملا نوع  B هست(یا هر چیزی که مخالف نوع A باشد).که فکر می کنم برای همین هست که ما با هم خیلی خوب کار می کنیم.این جدا از آن نوع رابطه هایی است که می درخشد.

حالا اگر ما با هم زندگی کنیم ممکن است داستان جور دیگری باشد....به هر حال شخصیت نوع A  من باعث می شوداگر زیاد دور و برم آشغال و آشفتگی باشه منفجر بشم.اگر کابینت،کشو یا انباری داشته باشم که پر از آت و آشغال باشه یا فقط شلوغ باشه،پس تبدیل به یک موجود متلاطم و پر جنب و جوش  می شوم. بطور طعنه آمیز من الان 3 تا فریزر دارم که پر هستند و هیچ سازماندهی نشده اند.دلیلش این است که من تمایل زیادی دارم همه چیز را تا می توانم فریز کنم.دوست دارم چیزی را دسته بندی کرده و سپس برای یک عصرانه سریع یا غذا در دسترسم باشد.این برنامه ریزی غذایی را خیلی ساده می کند.احتمالا مافین ها یکی از چیزهایی هستند که دوست دارم در فریزر نگه دارم و فکر می کنم به این خاطر هست که میشه برای صبحانه، در ناهار  یا به عنوان یک عصرانه پس از مدرسه خوردشان.من مافین زیاد درست می کنم و در فریزر می گذارم.بعلاوه آنها هم زود یخ می زنند و هم زود وا می روند.چند روز پیش امیلیا به خانه آمد و گفت آنها در کلاس پیش از مدرسه شان برای عصرانه مافین دارند و از من خواهش کرد برایشان درست کنم.راضی کردن من زیاد سخت نبود...منظورم این است که کیه که مافین آلبالو دوست نداشته باشد؟به علاوه، آلبالوها فوائد سلامتی بسیار مفیدی دارند.

در مورد آرد گندم، من همیشه به افراد می گویم اگر فرزندانتان عادت به خوردن آن ندارند، پس 100 درصد از آرد گندم استفاده نکنید چون دوست نخواهند داشت.دستور این مافین در حقیقت نصف به نصف است ولی اگر خانواده شما آرد گندم مصرف می کنند، می توانید 100 درصد استفاده کنید.اگر تازه شروع کرده اید می توانید 75 % از آرد گندم و 25% از آرد سفید استفاده کنید.این گامهایی برای سالم نگه داشتن فرزندانتان است.همچنین این مافینها هم شکر و هم روغن کمتر و 50 % آلبالوی بیشتری نسبت به  مافینهای معمول دارند.این مافین ها نرم، خوشمزه و لذیذ هستند.می توانید بدون عذاب وجدان آنها را بخورید.

برای درست کردن این مافین ها این فقط دستور مافین اولیه است،با استثنای مخلوط نمودن مواد خشک در آسیابتان.شما نباید این مرحله را با آسیاب انجام دهید.بسیار راحت است.

کره سرد را به قطعات مربع شکل ببرید و سپس در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا مانند ریگ شود.

سپس مواد نرم را مخلوط نمایید.

مواد نرم را با مواد خشک مخلوط نمایید تا خوب قاطی شوند.

حالا زمان اضافه کردن آلبالوهاست.من از نوع یخ زده در این دستور استفاده کردم که کاملا عالیه.مطالعات نشان داده است که البالوی یخ زده از لحاظ کیفی مقدار آنتی اکسیدان موجود در آلبالو را تغییر نمی دهد.من آنها را در آرد تکان دادم تا رنگ آبی.ارغوانی سرزندهء آنها در خمیر نشت کند.

آلبالوها را در خمیر درهم کنید.کلفت و قلمبه خواهند شد.سپس با قاشق اسکوپ در کاغذ مافین بگذارید یا ظرف مافین را با روغن خوب اسپری کنید.

این خوشکل های کوچک در 400 درجه برای 10 دقیقه خواهند پخت و سپس فر را تا 350 درجه کم کنید و برای مدت 8 تا 10 دقیقه دیگر بپزید.

اینها را که می بینید یک مقدار خرده نان رویشان پاشیدم ولی در واقع در خود مافین نریختم.فقط برای عکس این کار را کردم چون در واقع چربی و کالری اضافه دارد.یک لیوان آب میوه کنارش می گذارم و سرو می کنم.

ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

 

دسته: دسر   منتشر شده در جمعه, 01 فروردين 1393 08:33  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 6409 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد