کیک خامه ای به شکل صورت کیتی

By armini in coffee 3 بازدید 20th نوامبر 2020 مدت زمان ویدئو: N/A
کلیپ آموزشی کیک خامه ای به شکل صورت کیتی

افراد در این ویدئو
No users are tagged in this video

0
0
0
0
0
0

ویدئو های دیگر

N/A
دستورتهیه food_lander مواد لازم: آرد 500 گرم زرده تخم مرغ 4عدد تخم مرغ کامل 1 عدد وانیل یه قاشق چایخوری پودر مایه...
دستورتهیه food_lander مواد لازم: آرد 500 گرم زرده تخم مرغ 4عدد تخم مرغ کامل 1 عدد وانیل یه قاشق چایخوری پودر مایه خمیر 2 قاشق غذاخوری شیر گرم 1لیوان کره ۵۰ گرم شکر پنج قاشق غذاخوری نمک نوک قاشق چایخوری طرز تهیه: یک قاشق شکر دو قاشق مایه خمیر و نصف لیوان شیر گرم نه داغ با هم مخلوط میکنیم در پوش میزاریم عمل بیاد (حجم بگیره) بقیه شکر زرده های تخم مرغ و یدونه تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید تا خوب کف کنه
بیشتر
N/A
آموزش کباب دو رنگ طرز تهیه کباب دو رنگ food_lander
N/A
دستور تهیه کله پاچه کله و پاچه گوسفند جوان یا بره پیاز یک عدد سیر با پوست چهار حبه برگ بو سه برگ رزماری یک شاخه خیلی...
دستور تهیه کله پاچه کله و پاچه گوسفند جوان یا بره پیاز یک عدد سیر با پوست چهار حبه برگ بو سه برگ رزماری یک شاخه خیلی کوچک هویج یک عدد چوب دارچین یک عدد ساقه کرفس یک شاخه کوچک یا تخم کرفس نصف ق چ فلفل دان یک قاشق مرباخوری زعفران دم کشیده مقداری نمک به میزان لازم اب لیمو ترش تازه یک عدد کامل طرز تهیه: حتما از کله پاچه کشتار روز و پاک شده تهیه کنید دوباره خودتون حتما چک کنین اگر نیاز به پاک شدن داشت انجام بدین با برس کوچک مخصوص یقه شور پیراهن یامسواک تمیز روی سطح زبان و دندان ها را پاک کرده و بشورید تمیز که همه قسمتها رو شستید داخل قابلمه اب جوش با مقداری نمک پنج دقیقه بجوشونین تمام کف های سطح اب را جمع کنین کله پاچه رو اب کش کنین دوباره روش اب بگیرین با مقداری اب دوباره داخل دیگ بریزین
بیشتر
N/A
ارد حدودا 140 گرم کره بادام 1/4 پیمانه( 55 گرم) تخم مرغ 1 عدد شکر قهوه ای 100 گرم وانیل 1/2 قاشق چایخوری استاندارد...
ارد حدودا 140 گرم کره بادام 1/4 پیمانه( 55 گرم) تخم مرغ 1 عدد شکر قهوه ای 100 گرم وانیل 1/2 قاشق چایخوری استاندارد کره نرم 1 قاشق سوپخوری استاندارد بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری استاندارد شکر برای غلطاندن 3 قاشق سوپخوری استاندارد فر رو با دمای 180 درجه حتما ،حتما از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. کره و کره بادام رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه تخم مرغ و وانیل و شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه ارد رو الک کنید و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید ارد رو کم کم به بقیه مواد اضافه کنید ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یکدفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید. و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا 20 گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید
بیشتر
N/A
طریقه پیچ کردن این مدل دانمارکی کاری از استاد علی اصغررضایی
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد