معرفی
My Favorites
هیچ اطلاعات ورودی‌ای یافت نشد
Pinned Items
Recent Activities
  • کاپینگ قهوه چگونه انجام میگیرد؟

    رویه استاندارد چشیدن قهوه ؛ شامل بوییدن قهوه آسیاب شده و سپس دم کردن قهوه مورد نظر و دوباره بوییدن عطر قهوه دم شده در چند مرحله و سپس با صدای بلند و به سرعت قهوه را هورت کشیدن می باشد . عمل هورت کشیدن سریع قهوه باعث می شود قهوه دم شده به همراه حجم عظیمی از هوا به سرعت ، وارد دهان چشنده شود تا طعم و عطر قهوه بهتر حس شود .

    چشندگان قهوه به چه فاکتورهایی در قهوه توجه می کنند ؟

    کسانی که به عنوان چشنده قهوه ( coffee cupper ) یک یا چند قهوه مختلف را مزه می کنند ، سعی بر این دارند که قهوه ها را از جنبه های مختلف مورد ارزیابی قرار دهند . کاپرهای قهوه به موارد زیر اهمیت فراوان می دهند

    Body بادی قهوه یا همان بنده قهوه : چشندگان قهوه به بدنه قهوه و بافت و احساس دهانی قهوه ( mouth feel ) و احساسی که از بافت قهوه در دهان ایجاد میگردد توجه می کنندSweetness : آنها به شیرین بودن قهوه توجه می کنندAcidity : آنها به اسیدیته بودن قهوه و احساس تند و تیز بودن قهوه مثل هنگام گاز زدن به پرتقال ، توجه می نمایندFlavour : آنها به عطر و طعم قهوه و کاراکترهای قهوه داخل فنجان توجه میکنند. این خصیصه ها به صورت کامل در نمودار چرخ عطر و طعمی قهوه Flavour wheel نمایش داده شده است .After taste : آنها به طعمی که پس از نوشیدن قهوه در دهان به جا می ماند ، توجه می کنند .

    همچنین از آنجا که دانه های هر منطقه ای خصیصه های عطری و طعمی خاص آن منطقه ای که در آن رشد کرده اند را در خوشان ثبت نموده اند ؛ کاپرهای حرفه ای قهوه ؛ تلاش می کنند که منشاء قهوه هایی را که تست می کنند را نیز ، شناسایی نمایند .
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • کاپینگ قهوه Coffee Cupping چیست ؟

    کاپینگ قهوه یا همان چشیدن قهوه ؛ یک سنت قدیمی در اروپا و آمریکا است و در اواخر قرن ۱۹ میلادی و در موج اول قهوه ؛ در آمریکا به یک کار و عملیات استاندارد در صنعت قهوه تبدیل گشت .

    کاپینگ قهوه یک کار عملی برای امتحان کردن و ارزیابی طعم و عطر قهوه دم شده می باشد . با توجه به اینکه کاپینگ یک کار تخصصی و حرفه ای در صنعت قهوه هست ، ولی باید بگوییم که این کار توسط هر شخصی از یک فرد معمولی گرفته تا یک شخص حرفه ای که به عنوان یک استاد چشیدن و Master Taster شناخته می شود ، می تواند انجام پذیرد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • مفهوم موج سوم قهوه ( Third Wave Of Coffee )


    موج سوم قهوه ( Third Wave Of Coffee ) یک مفهوم فلسفی است که زاییده احترام متقابل بین بشریت و طبیعت است . جایی که به قهوه شخصیت داده می‌شود . روی کلمه شخصیت تاکید بسیار می‌کنیم زیرا زمانی شما واژه احترام را می‌پذیرید که شخصیتی برای مخاطب خود قائل شوید . این گفته را باریستاها به خوبی متوجه می‌شوند . یک باریستای حرفه ای تاثیر احترام بر فنجان قهوه را به خوبی درک می‌کند .

    در موج سوم قهوه تصمیم گرفتیم دانه‌ی قهوه را از زمان تولید ، این که در کدام مزرعه ، تحت چه شرایطی و به دستان توانمند کدام کشاورز پرورش یافته ، با چه روشی فرآوری شده و چگونه رست شده و از چه طریقی به دست ما رسیده است مورد بررسی قرار داده و با تمرکز بر زمان ، میزان حرارت و روش‌های نوین دم آوری با استفاده از قهوه سازهای نسل سوم ، به آرامی و متانت ، هنرمندانه قهوه ای فوق‌العاده تهیه کنیم .

    با توجه به مطالبی که گفته شد باید دانه های سینگل اورجین ( Sinle Origin ) قهوه را بدون واسطه تهیه کنیم و محیطی آرام و کاملا مستقل برای طرفداران موج سوم فراهم کنیم . دیگر از قهوه های بیرون بر مثل بسیاری از برندهای موج دوم ( استارباکس ، دانکین دونات و… ) دوره مکدونالیسم خبری نیست . قرار نیست ترکیبات متفاوت قهوه مورد استفاده قرار گیرد . ما در موج سوم قهوه ای اصیل را با هنر خود در آمیخته ایم و محترمانه بهترین قهوه را از بهترین روش ها استخراج می‌کنیم . عطر و رایحه واقعی قهوه تنها از طریق قهوه های موج سوم قابل بررسی و انتقال است .

    برای درک بیشتر موج سوم قهوه ( Third Wave Of Coffee ) به مراسم خاص و باشکوهی که در سرو چایی انگلیسی و ژاپنی وجود دارد ، توجه کنید . قهوه این دانه محبوب و با ارزش واقعا استحقاق این احترام را دارد . با توجه به مفاهیم بالا قهوه نسل سوم اینگونه تعریف می‌شود :

    ” جنبشی که در حال حاضر در جامعه وجود دارد و قهوه را به عنوان نتیجه زحمات یک هنرمند و صنعتگر به حساب می‌آورد و در کلیه مراحل تولید از مبدا تا مقصد با علم و احترام با قهوه رفتار شود موج سوم قهوه نامیده می‌شود . “
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • دلایل علمی نوشیدن قهوه ( بخش دوم )

    6. قهوه از شما در مقابل بیماری آلزایمر و زوال مغز محافظت می‌کند:

    بیماری آلزایمر شایع‌ترین بیماری تحلیل برنده سیستم عصبی است واز عوامل زوال مغز در انسان است این بیماری بیشتر در افراد بالای (65) سال شایع است.

    متاسفانه هیچ درمان مشخص و شناخته شده‌ای برای این بیماری وجود ندارد اما کارهای زیادی وجود دارند که می‌توان برای جلوگیری از این بیماری انجام داد، از آن جمله خوردن غذاهای سالم و انجام ورزش است اما نوشیدن قهوه نیز می‌تواند فوق‌العاده موثر واقع شود. مطالعات نشان داده مصرف روزانه قهوه می‌تواند تا (65%) احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.

    7. کافئین خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می‌دهد:

    بیماری پارکینسون نیز از شایع‌ترین بیماری‌های تحلیل برنده سیستم عصبی است و بعد از آلزایمر در مقام دوم قرار دارد. علت این بیماری از بین رفتن سلول‌های تولید کننده دوپامین در مغز است. این بیماری نیز مانند آلزایمر درمان قطعی ندارد بنابراین باید روی پیشگیری از این بیماری توجه بیش‌تری نمود.

    طبق تحقیقات، مصرف‌کنندگان قهوه (32-60 %) ریسک کمتری در ابتلا به این بیماری دارند که البته در این مورد این اثر از کافئین است، بنابراین نوشیدن قهوه بدون کافئین تاثیری نخواهد داشت.

    8. قهوه از کبد محافظت می‌کند:

    کبد عضو بسیار شگفت‌انگیزیست که صدها عمل مهم را در بدن انجام می‌دهد. بسیاری بیماری‌ها ، از جمله هپاتیت، بیماری‌های کبد چرب و غیره در وحله اول روی کبد اثر می‌گذارند و ممکن است باعث ابتلا به سیروز کبدی شوند.

    سیروز کبدی به معنی تغییر حالت دادن سلول‌های کبد و از دست دادن کارایی آنهاست. به نظر می‌رسد که نوشیدن (4) فنجان قهوه و یا بیشتر (80%) خطر ابتلا به سیروز کبدی را کاهش می‌دهد.


    9. قهوه با افسردگی مبارزه و شما را شاد‌تر می‌کند:

    افسردگی یک اختلال روانی جدی است که باعث کاهش جدی کیفیت زندگی می‌شود و بسیار شایع است در حال حاضر (4.1 %) مردم آمریکا دچار بیماری افسردگی هستند. در تحقیقاتی در دانشگاه هاروارد که در سال (2011) منتشر شد، نشان داده‌شد که زنانی که در روز (4)فنجان قهوه و یا بیشتر می‌نوشند (20%) کمتر دچار افسردگی می‌شوند.

    یکی دیگر از مطالعاتی که برروی (208424) نفر انجام شد نشان داد کسانی که حداقل(4) فنجان قهوه در روز می‌نوشند (53%) کمتر احتمال خودکشی دارند.

    10. کسانی که قهوه بیشتری مصرف می‌کنند ریسک کمتری در ابتلا به بعضی از انواع سرطان دارند:

    سرطان یکی از علل اصلی مرگ در جهان است و مشخصه آن رشد کنترل نشده سلول‌هاست، قهوه از بدن در برابر سرطان کبد و سرطان روده بزرگ حفاظت می‌کند سرطان کبد سومین سرطان کشنده در جهان است و سرطان روده بزرگ مقام چهارم را دارد، مطالعات نشان می‌دهد که مصرف روزانه قهوه تا (40%) خطر ابتلا به این دو نوع سرطان را کاهش می‌دهد.

    11. قهوه باعث ناراحتی قلبی نمی‌شود و احتمال سکته مغزی را کاهش می‌دهد:

    گفته می‌شود که قهوه فشار خون را افزایش می‌دهد، این حقیقت دارد اما اثر آن بسیار کم است (3-4 mm/hg) که البته با نوشیدن مداوم این اثر از بین می‌رود، البته ممکن است باز هم در بعضی افراد پدیده افزایش فشار خون اتفاق بیافتد. این موضوع که قهوه احتمال بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد هرگز اثبات نشده و حتی شواهدی وجود دارد که قهوه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را در زنان کاهش داده و علاوه بر این کسانی که به صورت مداوم قهوه می‌نوشند خطر کمتری در بروز سکته مغزی دارند.

    12. قهوه باعث افزایش طول عمر می‌شود:

    با توجه به اینکه مصرف قهوه خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را کاهش می‌دهد بنابراین قهوه باعث افزایش طول عمر می‌شود. در دو مطالعه بزرگ در یک دوره (18-24) ساله، نوشیدن قهوه در زنان (20%) و در مردان (26%) خطر مرگ را کاهش می‌دهد.

    13. قهوه بزرگترین منبع آنتی‌اکسیدان در برنامه غذایی غربی‌هاست:

    برای کسانی که برنامه غذایی استاندارد مشابه غربی‌ها دارند قهوه سالمترین جنبه برنامه آن‌هاست، زیرا قهوه سرشار از آنتی‌اکسیدان است. مطالعات نشان می‌دهد که در رژیم مشابه غربی‌ها افراد بیشتر آنتی آکسیدان مورد نیاز بدن خود را از قهوه دریافت می‌کنند تا از میوه و سبزیجات تازه، بنابراین قهوه یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌ها محسوب می‌شود
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • دلایل علمی نوشیدن قهوه ( بخش اول )


    1. قهوه سطح انرژی را افزایش داده و شما را باهوش‌تر می‌کند:

    قهوه به انسان کمک می‌کند تا کمتر احساس خستگی کند و سطح انرژی ما را بالا می‌برد. علت این امر نیز وجود یک محرک به نام کافئین است که در واقع رایج‌ترین ماده انرژی‌زا در دنیا است

    بعد از نوشیدن قهوه کافئین وارد جریان خون می‌شود و از طریق خون به مغز می‌رسد. کافئین در مغز فعالیت انتقال‌دهنده پیام عصبی به نام آدنوزین را مهار می‌کند.

    با این اتفاق میزان سایر انتقال‌دهنده‌های عصبی دوپامین و نورانی‌نفرین افزایش می‌یابد باعث افزایش تحریک سلول‌های عصبی می‌شود.

    آزمایش‌های مختلفی که روی انسان انجام شده نشان می‌دهد که قهوه جنبه‌های مختلف عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد که این شامل: حافظه، خلق و خوی، هوشیاری، سطح انرژی، زمان واکنش و عملکرد شناختی عمومی مغز می‌شود.

    2. قهوه به شما در سوزاندن چربی‌های اضافه کمک می‌کند:

    آیا می‌دانستید که در همه مکمل‌های رژیمی چربی سوز کافئین وجود دارد؟ یک دلیل خوب برای آن وجود دارد، این که کافئین یکی از معدود مواد طبیعی است که به سوختن چربی در بدن کمک می‌کند.


    مطالعات گوناگون نشان می‌دهد که کافئین( %3_11) سوخت و ساز را افزایش می‌دهد همچنین کافئین به‌طور خاص می‌تواند باعث افزایش سوخت چربی به میزان (10%) در افراد چاق و (30%) در افراد لاغر بشود. با این حال امکان دارد این علائم در کسانی که در دراز‌مدت قهوه مصرف می‌کنند کمتر دیده‌شود.

    3. کافئین می‌تواند به‌شدت عملکرد فیزیکی را بهبود بخشد:

    کافئین باعث تحریک سیستم عصبی و ارسال پیام به سلول‌های چربی برای تجزیه چربی بدن می‌شود، اما همچنین باعث افزایش آدرنالین در خون نیز می‌شود این "مبارزه یا پرواز" هورمون برای آماده کردن بدن ما به فعالیت‌های بدنی شدید است. کافئین باعث تجزیه سلول‌های چربی و آزاد کردن آن‌ها در خون به صورت اسید چرب است و آن‌ها را به سوخت قابل دسترس تبدیل می‌کند.

    با توجه به این اثرات ، عجیب نیست که بدانیم کافئین عملکرد فیزیکی بدن را (11-12 % )بهبود می‌بخشد. به‌همین خاطر بهتر است نیم ساعت قبل از رفتن به باشگاه یک فنجان قهوه بنوشید.

    4. مواد مغذی ضروری در قهوه وجود دارد:

    قهوه فقط یک آب سیاه نیست. مواد مغذی بسیاری که در دانه‌های قهوه وجود دارد باعث ایجاد نوشیدنی نهایی قهوه می‌شود.

    یک فنجان قهوه حاوی (11%) ریبوفلاوین(ویتامین B2) ، (6% )اسید پانتوئیک(ویتامین B5) ، (3% )منگنز و پتاسیم، (2%) منیزیم و نیاسین ویتامین (B3) اگرچه مقدار آن‌ها زیاد به‌نظر نمی‌رسند اما برای کسانی که روزانه بیش از یک فنجان قهوه می‌نوشند میزان این مواد بیش‌تر خواهد شد.

    5. قهوه احتمال ابتلا به بیماری دیابت نوع2 را کاهش می‌دهد:

    دیابت( نوع‌2 ) یک بیماری بسیار رایج است در حال حاضر حدود 300میلیون نفر در جهان به این بیماری مبتلا هستند، مشخصه این بیماری افزایش قند خون و عدم توانایی بدن به ترشح انسولین است

    به بعضی دلایل مصرف روزانه به‌طور قابل توجهی ریسک ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهد، یعنی چیزی حدود (23-50% )کاهش احتمال ابتلا به دیابت (نوع2) ، البته محققان در یکی از مطالعات حتی به (67%) کاهش احتمال ابتلا نیزدست‌ یافته‌اند.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • کشت قهوه در خانه
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • کشت قهوه در خانه ( بخش دوم )

    بهترین کار این است که دانه‌ها را ( که دورشان را لایه‌ای لعاب‌مانند گرفته است ) از پوست میوه‌ای‌شان جدا کنید و بعد آن‌ها را تک تک بکارید. این طوری ریشه‌ها مجبور نخواهند بود برای خروج از پوسته زور بزنند و فرایند رشدشان تسریع می‌شود. دانه را در ژرفای 4 سانتی‌متری یک گلدان عمیق بکارید. ‌ریشه‌ی قهوه برای رشد به عمق زیادی نیاز دارد پس از یک بشقاب کوچولو استفاده نکنید؛ دانه را در یک گلدان واقعی بکارید. خاک را مرطوب نگه دارید، اما آن‌ را از آب اشباع نکنید.

    بعد از گذشت 2 ماه طولانی، چیزی که به دست می‌آورید یک جوانه‌ی گردن‌غازی است (یعنی شکل ساقه‌اش شبیه به گردن یک غاز است)


    اگر دانه‌ی کامل را کاشته باشید 2 گیاه خواهید داشت، چون در یک دانه‌ی کامل 2 لپه وجود دارد. اگر پوست دانه را نکنده باشید، وقتی جوانه از خاک بیرون می‌زند، بارِ خود ( یعنی کل دانه ) را رو به بالا حمل خواهد کرد.

    وقتی این گیاه جوان به اندازه‌ی کافی قوّت بگیرد، لایه‌ی بیرونی پوسته‌اش را، که موقعِ کاشتن‌اش نکنده‌اید را می‌توانید جدا کنید.

    پس از 3 تا 4 ماه گیاه بامزه‌ی کارتونی‌ای خواهید داشت که اساساً یک جوانه‌ی نوپاست که دانه‌ای لوبیا مانند به سرش چسبیده. این لوبیا نرم می‌شود و در قالب برگ‌های اولیه می‌گسترد.

    بعد از گذشت 4 ماه، گیاه شما تشکیل شده، اما خیلی شبیه به قهوه نیست، برگ‌های اولیه به شکلی غیر عادی شبیه به برگ‌های نیلوفر آبی هستند. این برگ‌ها با رشد برگ‌های عادی گیاه خواهند ریخت.

    بعد از 9 ماه گیاه تا حد زیادی شبیه به قهوه می‌شود (البته در این مرحله هنوز برگ‌های نیلوفری نیفتاده‌اند). ممکن است مجبور به تعویض گلدان شوید زیرا بهتر است گیاه فضای آزاد برای ریشه دواندن در اعماق را داشته باشد تا به رشد در یک گلدان کوچک مجبور شود
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • کشت قهوه در خانه ( بخش اول )

    دانه‌های قهوه‌ی سبزی که برای بو دادن خانگی فروخته می‌شوند، فرآوری (پوست آن‌ها کنده شده) و بعد از آن خشک شده‌اند

    اصولاً طی کلیه‌ی مراحل پردازش دانه‌ی قهوه (فرآوری آبی و... ، جداسازی میوه، خشک کردن، جداسازی پوسته‌ی کاغذی و حتی صیقل دادن)، گیاهک تخم، که در یک انتهای دانه‌ی قهوه و در امتداد شکاف آن قرار دارد و آن را زنده نگاه می‌دارد، سالم باقی می‌ماند.

    برای امتحان کردن مطلب فوق می‌توان 20 دانه‌ی سبز قهوه را در 2 سانتی‌متر آب خیساند. کم‌کم جوانه‌ای در انتهای دانه‌ی قهوه برجسته می‌شود که طول آن حدوداً 3 میلی‌متر است

    از میان 20 دانه قهوه بین 5 تا 8 عدد از آن‌ها جوانه می‌زند که این جوانه به صورت یک برآمدگی سفیدرنگ است.

    با استفاده از دانه‌هایی که زنده‌اند و جوانه‌شان بیرون زده، شما می‌توانید یک گیاه برویانید

    به شما هشدار می‌دهم که بعضی تا 50 بار این کار را انجام داده‌ و فقط یک بار موفق شده‌اند مشکل اینجاست که از زمان جوانه زدن تا سبز شدن 30 روز طول می‌کشد و احتمال زیادی وجود دارد که طی این 30 روز دانه بپوسد. اما این کار شدنی است

    برای اینکه بتوانید در پروراندن قهوه از دانه‌ی آن موفق‌تر باشید، به یک عدد دانه‌ی کامل و رسیده یا دانه‌ی قهوه‌ی دارای پوسته‌ی کاغذی (پِرگامینو) نیاز دارید. شما بهترین نتایج را از کشت دانه‌های کامل سرخ تا بیش از حد رسیده خواهید داشت
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • خواص و مضرات قهوه اسپرسو

    نوشیدن قهوه خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. اما وقتی پای مزیت های سلامت قهوه به میان می آید، زمان نوشیدن آن هم اهمیت زیادی پیدا می کند

    فواید و مضرات قهوه بر سلامت
    در صورتی که نوشیدن قهوه عادت روزانه شما شده، ممکن است در طولانی مدت از تاثیرات آن روی سلامت قلب خود شگفت زده شوید.

    قطعا درباره برخی عوارض جانبی قهوه شنیده اید اما با وجود این تبلیغات منفی باید بدانید که قهوه از جهاتی برای تندرستی مفید است. وقتی پای قهوه به میان می آید، انبوهی از مطالعات و بررسی ها تایید می کند که نوشیدن قهوه به طور مرتب در بین افراد سالم- در حد ۲ تا ۳ فنجان در روز- در مقایسه با افرادی که کمتر و حتی اصلا قهوه نمی نوشند، نتایج مثبت گوناگونی برای سلامت در پی دارد.

    خواص و مضرات قهوه اسپرسو

    ۱- افزایش کارایی هنگام ورزش
    ۲- جلوگیری از ابتلا به سرطان
    ۳-کاهش خطر بیماری نقرس
    ۴- کاهش خطر انسداد شریان های قلب
    ۵- کاهش خطر ابتلا به دیابت

    تاثیرات منفی قهوه

    باردار ها نباید قهوه بخورند
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حوریا joined the group, جزیره زبان منوچهر زاده
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حوریا joined the group, آشپزی ملوکولی
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حوریا joined the group, دکوراتوران کیک ایران
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حوریا joined the group, تیم اورژانس کافی ماشین
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.