معرفی
Virtual Gifts
صفحه ها
Pinned Items
Recent Activities
  • فرنى نارگيل
    موادلازم:
    شيرنارگيل: ٥٠٠ ميلى ليتر
    آردبرنج: ٥٠ گرم
    شكر: ٣٠ گرم
    گلاب: ٣٠ ميلى ليتر
    پودرنارگيل: ٣٠ گرم
    طرزتهيه:
    آرد را در شير سرد مخلوط كنيد تا گلوله اى نداشته باشد و داخل سُس پَن ريخته و روى حرارت متوسط مرتب هَم بزنيد. كمى كه به قوام آمد شكر را اضافه نماييد. وقتى كاملا به غلظت مناسب رسيد از روى حرارت برداشته، گلاب و پودرنارگيل را افزوده و داخل ظروف موردنظر ريخته و تزيين نموده و سرو نماييد.
    .
    .
    نكات:
    ١- از شير نارگيل شيرين استفاده نماييد.
    ٢- اگر كه شيرنارگيل شيرين در اختيار ندارين به ميزان شكر اضافه كنيد.
    ٣- با حذف كردن شيرنارگيل و پودرنارگيل مى توانين فرنى ساده و پايه را داشته باشيد.
    ٤- بجاى گلاب از انواع عرق هاى معطر مثل بيدمشك، نسترن و يا... مى توانين استفاده نماييد.
    ٥- از هل، دارچين، زعفران و.... بنا به دائقه خودتان مى توانين استفاده كنيد.
    ٦- در صورت تمايل مى توانين ٢٥ گرم كره محلى نيز در اواخر پخت به فرنى اضافه كنيد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #آشپزی

    قليه باميه
    موادلازم:
    باميه: ٦٠٠ گرم
    پياز: ١٠٠ گرم
    سير: ٣٠ گرم
    گشنيز: ١٦٠ گرم
    شنبليله: ٢٠ گرم
    تمرهندى: ٢٥٠ گرم
    آب: ٢٥٠ ميلى ليتر
    راسته گوسفندى:٣٥٠ گرم
    نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
    طرزتهيه:
    تمرهندى را با آب مخلوط كرده و اجازه دهيد يكساعت بماند و صاف كنيد. سير و پياز را رنده كرده و در مقدارى روغن تفت دهيد تا سبك شود و گوشت را بيافزاييد و فلفل و زردچوبه را افزوده و ٥٠٠ ميلى ليتر آب اضافه كنيد و اجازه دهيد تا گوشت نيم پَز شود. سبزى هاى ريزشده را در روغن تفت دهيد، باميه ها را نيز بصورت جداگانه تفت دهيد و به همراه نمك به گوشت بيافزاييد. در اواخر پُخت تمرهندى را افزوده و اجازه دهيد تا قليه كاملا جا بيافتد. قليه بدون آب را درون ظرف مناسب ريخته و سرو نماييد.
    .
    .
    نكات:
    ١- بجاى راسته گوسفندى مى توانين از گوشت مرغ نيز استفاده نماييد.
    ٢- از باميه هاى يكدست و ريز براى اين قليه استفاده نماييد.
    ٣- تمرهندى را مى توانين حذف نماييد و به جايش از غوره تازه و رب گوجه فرنگى استفاده نماييد.
    ٤- به اين قليه مى توانين بادنجان سرخ شده نيز بيافزاييد.
    ٥- اين قليه را مى توانين هم با نان و هم با چلوى زعفرانى سرو نماييد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #شیرینی

    شكر پاره
    (شيرينى مخصوص تركيه)
    موادلازم خمير:
    كره: ٣٠٠ گرم
    تخم مرغ: ١٥٠ گرم
    پودرشكر: ٥٠ گرم
    خامه صبحانه: ٥٠ گرم
    زرده: ٢٠ گرم
    آرنول: ٣٧٥ گرم
    آردسمولينا: ٥٠ گرم
    بيكينگ پودر: ١٠ گرم
    نمك: ١ گرم
    وانيلا: ٢ گرم
    موادلازم شربت:
    شكر: ٣٥٠ گرم
    آب: ٢٠٠ ميلى ليتر
    ليموترش: ١٥ ميلى ليتر
    طرزتهيه:
    كره را با پودرشكر و تخم مرغ ها به كمك همزن برقى مخلوط كنيد. خامه را به همراه وانيلا بيافزاييد. آردنول، آردسمولينا، بيكينگ پودر و نمك را مخلوط و الك كنيد و به باقى مواد اضافه كنيد تا مواد بشكل خمير نرم و قابل فرم دهى شود( در اين مرحله بهتر است روى خمير را پوشانده و ٣٠ دقيقه در دماى محيط استراحت دهيد). از خمير به اندازه ١٥ گرم برداشته و در دست بشكل گرد فُرم داده و در سينى فر چرب شده با فاصله قرار دهيد. روى شيرينى ها را با زرده تخم مرغ زرين كنيد و يك عدد فندق يا بادام رويش قرار دهيد و در فر از پيش گرم شده با دماى ١٧٠ درجه سانتى گراد به مدت تقريبى ٢٠ دقيقه قرار دهيد. بعد از اطمينان از پُخت شيرينى ها را از فر خارج كرده و شربت ولرم را رويش داده و اجازه دهيد حدود ٢ تا ٨ ساعت بماند و سپس سرو نماييد.
    طرزتهيه شربت:
    آب و شكر را درون سُس پَن بجوشانيد(حدود ١٠ دقيقه) آبليمو را اضافه كرده و بعد از اينكه به جوش آمد از روى حرارت برداشته و اجازه دهيد خنك شود و مورداستفاده قرار دهيد.
    .
    .
    نكات:
    ١- آردسمولينا يا ايرميك را مى توانين از سوپرماركت هاى معتبر تهيه فرماييد.
    ٢- در اين رسپى مى توانين بجاى خامه صبحانه از ماست خامه اى نيز استفاده نماييد.
    ٣- ٣٠ گرم نارگيل پودرشده نيز مى توانين به دستور اضافه نماييد.
    ٤- اگر آردسمولينا در اختيار نداشتين به همان ميزان از آرد نول استفاده نماييد اما در كل توصيه نمى كنم.
    ٥- مى توانين از فندق يا بادام باپوست يا بدون پوست بنا به سليقه خود استفاده نماييد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • احسانه بیگی ، 10 تصویر در آلبوم نمونه کارهای احسانه بیگیآپلود کرده است.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.

  • #احسانه_بیگی

    بعد از سى روز و سى رسپى در كانال تلگرام امروز كه روزعيد است برنده مسابقه مشخص شد
    تمام نكاتى كه در شرايط مسابقه آمده بود را دانه دانه در كارها و عكس هاى شما عزيزان لحاظ كرده و ممنون از مشاركت همه شما دوستانِ مشتاق
    از نظر ما همه شما برنده ايد؛ اما به رسم مسابقه فقط يك نفر را بايد انتخاب و اعلام مى كرديم
    برنده مسابقه دستپخت شما با استفاده از رسپى هاى كانال تلگرام ما خانم كيانا هستند
    ضمن عرض تبريك به ايشون بايد بگم كه جايزه ايشان شركت در يك كلاس تخصصى تك جلسه در آموزشگاه ما خواهد بود كه تاريخ را متعاقبا خدمتشون اعلام خواهيم كرد
    كيانا جان مباركت باشد
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • احسانه بیگی تصویر تابلوی پروفایل خود را بروز کرده است.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Ehsaneh Beigi | احسانه بیگی برای کسب اطلاعات دوره های آموزشی با شماره های 02122886458 و 09194906141 تماس بگیرید.

    وب سایت: EhsanehBeigi
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • احسانه بیگی هم اکنون در سایت ثبت نام کرد.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • احسانه بیگی نشان کاربر جدید را بدست آورد.
    کاربر جدید
    تبریک به خاطر ثبت نام در سایت! برای باز کردن این مدال، شما نیاز دارید تا در سایت ثبت نام نمایید.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد