معرفی
My Favorites
هیچ اطلاعات ورودی‌ای یافت نشد
Pinned Items
Recent Activities
  • اشکالات رایج در پخت #بامیه
    از تجارب استاد فریدون سقا



    1 . بامیه هسته دارد(داخل بامیه شربت نمیخورد و خشک میشود)


    الف)شعله ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه ها زود رنگ میگیرد و داخل آن خمیر میشود

    ب)شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز است و باعث میشود بامیه ها با شعله ی کم هم زود رنگ بگیرد ودرونشان خام بماند

    پ)خمیر خوب پخته نشده باشد

    ت)بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشید

    ج)فاصله انداختن از سرخ شدن تا شربت زدن

    د)بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث بشه بامیه ها بیرون از روغن هوا بکشه


    2.خط ماسوره بامیه از بین میرود(آج)

    الف)مقدار تخم مرغ زیاد است

    ب)مقدار آب داخل خمیر زیاد است

    پ)ماسوره مناسب بامیه نیست


    3. بامیه خورد میشود

    الف) مقدار بامیه داخل تابه زیاد است

    ب)تخم مرغ خوب مخلوط نشده است

    پ)مقدار تخم مرغ کم باشد

    ت)خمیر خوب پخته نشده باشد

    ج)آب به صورت کامل جوش نیامده باشد



    4.بامیه نرم میشود

    الف)شربت بیش از اندازه داغ است

    ب)شربت بیش از اندازه رقیق است

    پ)تخم مرغ خمیر زیاد است

    ت)شعله ی گازبرای پخت زیاد است

    ج)مقدار شربت داخل خمیر زیاد است

    خودم اضافه کنم یه علت دیگه نرم شدن بامیه در شهرهای رطوبتی این مشکل زیاد به چشم میخوره استفاده از گلوکز یا بادکا در شربت بامیه هم از شیرینی شهد کم میکنه هم بامیه رو براق میکنه و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری میکنه البته علاوه بر برطرف کردن اشکالات بالا

    اگر از ماست ترش برای زولبیا استفاده کنید نیازی به استفاده از جوش شیرین برای عمل آوردن خمیر زولبیا نیست اضافه کردن جوش شیرین علاوه بر ضررداشتن باعث خشک شدن زولبیا میشه ماست را از یکی دو روز قبل در دمای آشپزخانه بگذارید ترش بشه بعد استفاده کنید و استراحت مایه زولبیا در صورتیکه ماست ترش استفاده میکنید را حذف کنید .
    این یه نکته مهم برای داشتن یه زولبیای گوشتی و خوشمزه است .
    اگر زولبیای تردتر میخواین کمی آرد به مایه زولبیا بزنید ولی وجود ارد در مایه زولبیا باعث کدر شدن زولبیا میشه
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #سالاد_تبوله انار_پرتقال
    مواد لازم :
    قوس قوس يا بلغور نرم يك پيمانه
    جعفري ريز خرد شده ٣ پيمانه
    نعناع ريز خرد شده نصف پيمانه
    گشنيز ريز خرد شده ١ پيمانه
    پيازچه ريز خرد شده نصف پيمانه
    فيله گوجه فرنگي خرد شده ٣ عدد
    روغن زيتون يك دوم پيمانه
    ابليموي تازه ١/٣پيمانه
    نمك و فلفل به مقدار كافي
    انار دانه شده يك پيمانه
    پرتقال فيله شده ١/٢پيمانه


    قوس قوس يا بلغور خيلي ريز را با اب جوش خيس كرده و در پوش روي ظرف قرار دهيد تا كاملاً خيس بخورد
    همه مواد خرد شده را با هم مخلوط كنيد
    سپس قوس قوس يا لغور خيس خورده و دانه هاي انار را اضافه كنيد و مخلوط كنيد
    در پايان روغن زيتون نمك و فلفل و ابليمو را اضافه كرده و مخلوط كنيد در ظرف مورد نظر بريزيد
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.