معرفی
Virtual Gifts
گروه ها
Pinned Items
Recent Activities
  • سلام وقتتون بخیر دوستان همراهم

    برای اولین بار در همدان و بنا به تقاضای زیاد دوستان، تصمیم گرفتم در اولین فرصت، آموزش حضوری دسرهای بوتیکی رو برگزار کنم. (اولین دوره حضوری در همدان و به امید خدا دوره بعدی رو بعد از ماه رمضان در تهران برگزار میکنم)

    آیتم های این دوره شامل:

    ۱_دسر توت فرنگی

    ۲_دسرفندق

    ۳_دسرکارامل

    ۴_تارت نوتلا و توت فرنگی

    ۵_تراف

    ۶_سس براق فرانسوی

    ۷_تکنیک مخملی

    ۸_تکنیک کار با شکلات

    هیچکدام از آیتمهای ذکر شده در کلاسهای قبلی و کتابم آموزش داده نشده و جدید هستند.

    تاریخ برگزاری کلاس : پنج شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه

    ساعت :از ساعت۱۱ صبح تا ۶ عصر

    محل آموزش: همدان_خیابان میرزاده عشقی_روبروی خیابان شکریه_ آموزشگاه اوریگانو

    ظرفیت کلاسها محدود بوده و اولویت با کسانی ست که زودتر ثبت نام کنن

    بدلیل تقاضا،دوره در دو گروه ویژه خانم ها و آقایان برگزار میشود

    از علاقه مندان عزیز، تقاضا دارم چنانچه تمایل به شرکت در کلاس رو دارید هرچه زودتر اقدام کنید تا امکانات لازم برای تعداد افراد در نظر گرفته بشه.سوالاتتون در مورد هزینه کلاس رو از طریق آیدی
    @mojezeye_chashni
    یا شماره ۰۹۱۸۳۱۱۲۶۵۳ پاسخ میدم
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #فوت-و-فن-کوزه-گری-خورش-سبزی-خوشمزه

    معمولا استفاده از پیاز داغ خلالی عسلی ,سبزی ترد و خوشرنگ فراوان و ریختن آب کم و جا انداختن خورش . استفاده از ادویه مناسب باعث تهیه یک خورش لذیذ میشه .

    هنگام طلایی شدن پیاز داغ و زردچوبه و ادویه مخلوط خورشی را اضافه کرده و تفت بدین . گاهی داخل برخی غذاها نیاز داریم ادویه های خاص اضافه کنیم مثلا هنگام تهیه قورمه سبزی از شنبلیله خشک هم استفاده می کنیم . اضافه کردن شنبلیله خشک ، عطر خوبی به خورش میده و اندازه درشتی و ریزی سبزی خرد شده سلیقه ایست .
    برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بیاندازد برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید . البته این برای سلامتی مضر است . بهتر است که از تره و اسفناج ( یا برگ چغندر ) بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود .

    اسفناج به جهت رنگ سبز و لعاب دادن به خورش قورمه سبزی لازمه . ولی مزه اصلی رو تره و جعفری و ( از نظر آذریها گشنیز ) به خورش قورمه سبزی میده و بدون هرکدوم از اینا خورش مزه ای رو کم داره . پس حتما از سبزی ها کامل و فراوون بریزید .البته در فصولی که اسفناج در دسترس نباشه معمولا از برگ چغندر استفاده میشه .

    برخی از هموطنان در استان فارس شوید هم اضافه می کنن .
    لیموعمانی ( لیمو امانی ) جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دونوع روشن و تیره داره . برای قورمه سبزی بهتره از نوع تیره تر استفاده بشه . بهتره که یا درسته بمونه و با چنگال سوراخهایی روش تعبیه بشه تا مزه اش داخل خورش بشه . یا اگه خرد میشه حتما دانه های اون رو بیرون بیارید تا خورش رو تلخ نکنه .
    حبوبات حتما قبلش خوب خیس بخورن و خوب بپزه . لعاب حبوباتی که خوب پخته شده باشد باعث لعاب و مزه خوب خورش میشه . برای خورش قورمه سبزی برخی : لوبیا قرمز و برخی لوبیا چیتی و برخی خصوصا آذری ها از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنند . در استان فارس برخی از سیب زمینی به جای لوبیا استفاده میکنند . ضمنا یادتون نره هیچوقت به حبوبات تا اتنهای پخت نمک نمی زنیم چون دیر می پزن .

    برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن عصاره مرغ یا گوشت یا قلم اضافی به خورش اضافه میکنند .
    خورش نباید آبکی باشه در انتها خورش باید با حرارت کم بجوشد تا کاملا جا بیفتد . برخی خورش قرمه سبزی را سیاه و تیره میپسندند که با سرخ کردن زیاد سبزی میسر میشود ولی اینکار خیلی روش صحیح و بهداشتی نیست چون تمام ویتامین های سبزی در سرخ کردن زیاد از بین میرود و سبزی به تفاله تبدیل میشود .
    قبل از خاموش کردن شعله - برخی از دوستان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه میکنند تا روغن خورش به سطح خورش بیاید و زودتر جا افتاده شود ( جا افتاده دیده شود ! )

    در آذربایجان برخی داخل خورش قورمه سبزی رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنن که خوشمزه میشه . برخی هم خورش قورمه سبزی را بدون سرخ کردن تهیه میکنند .
    ترشی و چاشنی خورش رو معمولا در انتها اندازه میکنند .
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #از_بین_بردن_بوی_نامطبوع_مرغ

    بوی نامطبوع مرغ یکی از موانعی است که بسیاری افراد را از خوردن و طبخ این گوشت سفید منصرف می کند. شما با چند ترفند ساده ای که باورتان نمی شود می توانید به راحتی بوی نامطبوع مرغ را از بین ببرید.

    ترفند های از بین بردن بوی نامطبوع مرغ
    اگر هنگام پخت مرغ برای گرفتن بوی آن پیاز، برگ بو یا نظایر آن را ندارید می توانید از هویج استفاده کنید. برای از بین بردن بوی گوشت گوسفند یا مرغ هنگام پخت، چند شاخه رزماری به مواد گوشتی اضافه کرده و بعد پخت از دورن ظرف خارج کنید.


    یکی از روشهای از بین بردن بوی بد مرغ این روش بسیار ساده و ابتدایی در تهیه مرغ می باشد.

    ابتدا مرغ را تکه تکه کرده دو عدد پیاز را رنده کرده با نمک و زعفران آب شده و یک قاشق غذا خوری آبلیمو مخلوط می کنیم. سپس در یک قابلمه یک لایه مرغ چیده و مقداری از مواد را روی آن می ریزیم به همین روش ادامه می دهیم تا مواد تمام شود سپس مقداری روغن اضافه کرده و مرغ را دم میکنیم و زیر قابلمه را کم کرده تا بپزد


    راه های دیگر:


    مرغ را در سس یا آب لیمو بخوابانید.
    با گیاهانی مانند رزماری، سیر و پیاز مرغ را طعم دار کنید تا بوی آن از بین برود.


    در زمان سرخ کردن، زنجبیل به آن اضافه کنید.

    در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید.

    یک شب قبل، کمی نمک روی تکه های مرغ بپاشید و در صافی قرار دهید تا آب آن خارج شود. روز بعد خوب آن را بشویید. مرغ را ابتدا در کره تفت دهید و سپس روال پخت را ادامه دهید. تکه های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه در آب لیمو، سرکه یا زردچوبه بخوابانید.

    در آب مرغ در حال پخت، یک عدد سیب، ۲ چوب دارچین، چهار عدد میخک، کمی زنجبیل و یک چهارم پیمانه سرکه اضافه کنید تا بوی نامطبوع مرغ از بین برود
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #چیپس #میوه

    سلام دوستان خوبم.این چیپس های میوه رو همین چند روزگذشته درست کردم.اول بگم که میتونین از دستگاه مخصوص میوه خشک کن استفاده کنین(میوه های سالم و بدون لک رو خوب شسته و خشک کنید و به اندازه تقریبی یک سانتیمتر برش بزنین(خیلی نازکتر و یا ضخیم تر برش نزنین.

    اگر خیلی نازک باشه بیش از اندازه خشک و شکننده میشه و طعم خوبی نداره.ضخیم هم باشه دیر و بسختی خشک میشه ) هسته ها رو بگیرین و بعد در طبقات دستگاه چیده و دستگاه رو روشن کنین.من چون خودم این دستگاه رو ندارم از مدت زمان و..اطلاعی ندارم.میتونین به بروشور دستگاه مراجعه و طبق اون زمان بدین)اگر توی فر بخواین میوه خشک کنین.

    بعد از برش زدن(دقیقا طبق روشی که چند خط بالاتر گفتم)توی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردین(نیازی به چرب کردن کاغذ نداره!) کنار هم بچینین و در فری که با کمترین دما روشن کردین بذارین تا میوه ها خشک بشن در این مدت چندبار در فر رو باز و میوه ها رو پشت و رو کنین(یکی دوبارکافیه) مدت زمان هم بسته به ضخامت میوه ها و نوع آبدار یا کم آب بودن میوه ها متفاوته اما معمولا دو سه ساعت طول میکشه و روش بهینه ای نیست! اگر روی بخاری خشک کنین همزمان که از گرمای بخاری برای گرم شدن خونه استفاده می کنین

    میوه هم خشک میشه و کاملا مقرون به صرفه ست و در مصرف گاز صرفه جویی کردیم.برای این روش یه سینی بزرگ فلزی رو انتخاب و میوه های برش خورده رو توش بچینید و روی بخاری بذارین(من سالها پیش اینکارو انجام دادم و کاغذ روغنی هم توی سینی پهن نمیکردم اما اگه احتمال میدین بچسبه،کاغذ روغنی پهن کنین)اگه شعله بخاری زیادباشه زودتر خشک میشن اما مراقب باشین یه موقع زیر میوه ها تیره نشه.با شعله متوسط یا کم و یا حتی شمعک، میوه ها براحتی خشک میشن و حتما یکی دوبار میوه ها رو پشت و رو کنین.

    من روش خشک کردن با بخاری رو سالها قبل امتحان کردم و نتیجه عالیه.اما الان روی شوفاژ(رادیاتور)میوه ها رو خشک میکنم.به این صورت که روی رادیاتورها کاغذ روغنی قرارمیدم و بعد میوه ها رو روش میچینم و اجازه میدم خشک بشن.و یکی دوبار هم پشت و رو میکن میوه ها رو.نکته مهم اینه که میوه ها رو غروب و موقعی که نورطبیعی توی خونه نیست برش بزنین و خشک کنین چون اگه آفتاب بهشون بتابه ممکنه تغییر رنگ بدن.پس از عصر دست بکار بشین.میوه های کم آب توی همین فاصله تا صبح،خشک میشن اما برای میوه های خیلی آبدار، زمان بیشتر نیازه.بعضی از انواع پرتقال بعد ازخشک شدن کمی تلخ میشن.میتونین بدون پوست،پرتقال رو خشک کنین

    اینجوری احتمال تلخ شدنش کمتره.اما من باپوست خشک میکنم.در بعضی روشها یه شربت رقیق با آب وشکر درست میکنم(شیرینیش به ذایقه شما برمیگرده) و میوه های برش خورده رو ابتدا توی شربت زده از شربت خارج میکنیم و توی صافی و با فاصله قرار میدن(میوه ها روی هم قرار نگیرن چون بدلیل وجود شربت،بهم میچسبن)وقتی شربت اضافه خارج شد به یکی از روشهای بالا خشک میکنن.

    اما من شیرینی و یا ترشی و در کل مزه طبیعی میوه رو ترجیح میدم و چیزی اضافه نمیکنم.میوه هایی مثل موز ممکنه کمی تغییر رنگ بدن (البته نه خیلی زیاد) و این طبیعیه و نیازی به استفاده از آبلیمو و..نداره.من وسط هر برش سیب رو با کاترهای مختلف در اوردم اما ابزاری واسه در اوردن دونه های سیب هست که میتونین از لوازم قنادی فروشی ها بخرین(من نداشتم و با کاتر،قالب زدم)

    پوست گرفتن میوه ها اختیاری(من پوست نمیگیرم و اینجوری بیشتر خوشم میاد شما طبق سلیقه خودتون، عمل کنین).حتما حتما میوه ها کاملا خشک بشن و بعد در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنین اگر کامل خشک نشن یا ظرف مرطوب باشه میوه ها کپک میزنن.
    جای همگی خالی/فرخنده
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #میوه #خشک یا #چیپس #میوه مناسبترین تنقلات برای شب یلداست، از همین امروز میتونید دست بکار بشید و چیپس میوه رو با میوه های دلخواهتون درست کنید

    بعد هم توی ظرف دردار داخل یخچال بزارید من همیشه یک ماه زودتر چیپس میوه رو آماده میکنم که خیالم راحت باشه البته باید یه جورایی قایمش کنید تو یخچال چون اگه دم دست باشه قطعا هیچی ازش نمیمونه

    فقط کافیه میوه های مورد نظر رو بشورید و به ضخامت سه چهار میلیمتر ورقه ورقه کنید خیلی نازک یا خیلی پهن باشه یا زیادی خشک میشه یا خیلی زمان میبره خشک بشه من با همون رنده ها که عکسش رو براتون گذاشته بودم ورقه ورقه میکنم با قسمت پهنش سمت نازکش خیلی چیپسی میشه، بعد از ورقه کردن میوه روی شوفاژ پارچه تمیز بیاندازید و میوه ها رو شبانه رو شوفاژ بچینید

    که نور بهشون نخوره معمولا ۱۲ تا ۲۴ ساعته خشک میشن خرمالو و پرتقال چون آبدار هستند کمی زمان بیشتری میبره من رو شوفاژ خشک میکنم ولی روی بخاری، توی فر و دستگاه میوه خشک کنم میشه که دستور کامل فرخنده جون دوستمو براتون میذارم که مفصلا در این مورد توضیح دادن
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • راهنمای پخت کیک در #مایکروفر و فرهای سولاردام:

    ابتدا سه پايه بلند فلزي را در دستگاه قرار داده و دكمه كانوكشن #ماكروویو را بزنيد.

    با كليد چرخان درجه حرارت را روي همان درجه كه براي فر گفته شده تنظيم كنيد.

    توجـــــــــــــــــه :
    چون ماكرو 170 درجه - 180 درجه و ... دارد اگه مثلا گفته بود 175 شما روي 180 بذاريد ولي حواستان به زمان باشد زیرا البته در زمان اصولا تغييري ايجاد نمي كند

    بدون دادن زمان، كليد start رو بزنيد.

    زماني كه دماي ماكروویو به دماي تنظيم شده برسد با بوق زدن اعلام میکند
    اگه مواد آماده بود كه ميگذاريد درغیر اینصورت ماكرو با آف و آن كردن دما را در همان درجه نگه مي دارد.

    بعد از رسيدن به دماي تنظيمي و شنيدن صداي بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار داده و كليد stop را فشار دهید . بلافاصله دوباره دكمه #كانوكشن را بزنيد.

    با كليد چرخان دما را روي دماي گفته شده برده و كليد چرخان را فشرده و زمان را تنظيم كرده و حالا start را بزنيد.


    در هنگام استفاده از كانوكشن مي توانید از قالب فلزي يا سيليكوني هم استفاده كنيد.

    قدرت درجات ماکروویو

    900 وات = قدرت 100 % مي باشد.
    720 وات = قدرت 80 % مي باشد.
    540 وات = قدرت 60 % مي باشد.
    360 وات = قدرت 40 % مي باشد.
    180 وات = قدرت 20 % مي باشد.


    كاربرد هر كدام از درجات ماكروويو

    900 وات = پخت سبزيجات – پخت ماهي – پخت گوشت – جوش آمدن آب – گرم كردن غذا – پخت خورشت ها

    720 وات =پخت نيمرو – پخت مرغ – داغ كردن شير

    540 وات =جاافتادن غذا – يخ زدائي مواد پخته ي منجمد

    360 وات =يخ زدائي مواد خام – گرم كردن نان – خشك كردن ميوه و سبزي – دم كشيدن برنج و ماكاروني

    180 وات =گرم نگهداشتن غذا

    #کانوکشن_ماکروفر


    اکثر مایکروویوها یک کلید به اسم کانوکشن . . . convection دارند .

    کانوکشن :
    هوای خشک و داغ کانوکشن برای پخت شیرینی ها استفاده می کنیم از کانوکشن برای پخت کیک ها و شیرینی ها استفاده می کنیم و قبل از درست کردن هر نوع شیرینی و یا کیک دستگاه را مثل فرگاز باید با این کلید گرم کنیم که اصطلاحا به آن پیش گرمایش میگویند .
    سپس دستگاه را خاموش میکنیم و بعد برنامه و دستور پخت را مجددا میدهیم .
    سه پایه کوتاه رو داخل مایکروفر قرار بدین .
    بعد پخت کانوکشن (وزشی) را انتخاب کنین .



    درجه مورد نظر رو انتخاب کنین .
    توی دستور کیک یا شیرینی هر درجه ای که نوشته شده مثلا اگه گفته 200 درجه سانتی گراد شما هم 200 را انتخاب کنیند .
    استارت رو بزنین .
    به این صورت پیش گرمایش می دید .
    وقتی دما به 200 درجه برسه مایکروفر بوق های کوتاه می زنه که به این صورت به شما اعلام میکنه .



    #کیک_شیرینی یا #کیک رو بذارید داخل روی سه پایه کوتاه و زمان لازم رو انتخاب کنید .
    بعد استارت .
    بعد از اتمام زمان , مایکروفر خاموش می شه و کیک یا شیرینی رو خارج کنید.
    برای درست کردن کیک و شیرینی و نون و پختن مرغ و ماهی در کیسه مخصوص تنورک پخت ( دقیقا همون دما و زمان رو که برای پخت فر دادن شما هم روی مایکروفر تنظیم کنید ) از این امکان در ماکرو استفاده میشه .
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.

  • #استیک

    وسط کلی کار و شیرینی پزی از نهار و شامم نمیشه غافل شد گاهی لازمه آدم کمی خودشو تحویل بگیره مخصوصا که شازده پسر و پدر جانشم عاشق استیک باشن دیگه هیچ جوری نمیشه از زیرش در رفت
    قبلا در مورد #استیک پست گذاشته بودم همون متن رو کپی کردم که دیگه لازم نباشه دنبالش بگردین دو مدل استیک دیگه رو هم توی کتابم آموزش دادم

    این روشی که اینجا براتون میذارم ساده ترین و به نظر خودم خوشمزه ترینشه
    برای درست کردن استیک به ساده ترین روش اولین کار خریدن گوشت مناسبه ،من از فیله گوساله استفاده میکنم بعد از تمیز کردن و گرفتن چربیهای اضافه گوشت و شستنش، یک شب گوشت رو در یخچال و با در بسته استراحت میدم ، قبل از پخت فیله رو به قطعات ۲۰۰ گرمی برش میدم

    طول برش حدود ۴ سانت میشه بعد از عرض مجددا برشش میدم و مثل کتاب بازش میکنم (فیلم برش استیک رو براتون میذارم فقط برشها رو که زدم وسط کار یهو یادم افتاد فیلم بگیرم)روی هر تکه فلفل سیاه و ادویه استیک مک کورمیک و کمی پاپریکا میپاشم با روغن زیتون کمی گوشت رو مالش میدم میتونید چند حبه سیرم حلقه کنید و روی گوشت بچینید و برای یک ساعت فیله رو استراحت بدید.

    تابه گریل رو روی حرارت میذارم تا کاملا داغ بشه و تکه های گوشت رو بدون روغن در تابه میاندازم نباید چند تکه با هم توی تابه بذارید چون آب میاندازه ، حرارت متوسط رو به بالا باشه هر طرف استیک حدود ۵ دقیقه براش کافیه که بپزه (زمان پخت به سایز برشهای گوشت بستگی داره) اواخر پخت مقداری نمک روی استیکها بپاشید.

    اگر دوست دارید گوشت خیلی پخته و بدون آب باشه قبل از مزه دار کردن با بیفتک کوب چند ضربه روی گوشت بزنید تا بافت گوشت کمی تخریب بشه و بهتر بپزه، استیکها رو بعد از پختن توی فویل بپیچید و ۱۰ دقیقه کنار بزارید تو این زمان استراحت، آب گوشت بهش برمیگرده و استیک نرم میشه ، استیک رو میتونید همراه پوره سیب زمینی یا سیب زمینی تنوری و سبزیجات پخته سرو کنید.

    برای تهیه پوره سیب زمینی کافیه سیب زمینی آبپز رو رنده ریز بزنید کمی کره و شیر و نمک و فلفل بهش اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا پوره نرم و لطیفی داشته باشید. سبزیجات رو هم بعد از پخت در مقدار خیلی کمی کره تفت بدید و کنار استیک سرو کنید.

    برای #سس_پنیر: ۵۰ گرم کره رو روی حرارت کم آب کنید ۲ قاشق آرد بهش اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید سپس یک و نیم لیوان شیر بهش اضافه کنید و نصف یه قرص سوپ با طعم مرغ رو پودر کنید و تو سس بریزید و با حرارت بالا هم بزنید تا مثل فرنی غلظت پیدا کنه در آخر دو سه ورق پنیر تست گودا بهش اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب بشه
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Armin هم اکنون با مریم بهادربیگی دوست است.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • آموزش آنلاین ۵ مدل دسر مدرن بصورت غیرحضوری در تلگرام
    جهت ثبت نام لطفا به
    @mojezeye_chashni
    مسیج بدید
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • رولهای ماهی حلزونی آماده شدن رفتن تو فریزر
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • مریم بهادربیگی ، 5 تصویر در آلبوم کیک چوبی cake popsآپلود کرده است.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • خیلیاتون همیشه از من در مورد پاپریکا سوال میپرسید که پاپریکا چیه و از کجا بخریم؟ #پاپریکا یه ادویه خیلی خوش عطر و طعمه و در اصل پودر فلفله قرمزِ، من همیشه پودر آمادشو از لوازم قنادی یا عطاری میخریدم و خیلیم راضی بودم ، حدود یک ساله پیش برای اولین بار خودم فلفل دلمه ای رو خشک کردم و بعدم با آسیاب پودرش کردم و تازه فهمیدم چه کلاهی سرم میرفته

    چون پاپریکای خونگی با نوع بازاریش زمین تا آسمون فرق میکنه هم رنگش و هم عطر و طعمش، برای همین از اون موقع دیگه آمادشو نخریدم، خداییش درست کردنشم خیلی خیلی راحته و درست کردن یه محصول خونگی واقعا میچسبه و لذت داره.


    من ۴ تا فلفل دلمه ای بزرگ رو حلقه حلقه میکنم عرض حلقه ها حدود یک سانت باشه، تخمه هاشو هم جدا میکنم هم میتونید این حلقه ها رو روی پنجره فلزی فر بچینید و فر رو، روی پایین ترین درجه تنظیم کنید و حدود دوساعت بذارید توی فر تا کاملا خشک بشن زمان خشک شدن فلفلها بستگی به سایز برشها و دمای فرتون داره.


    یا توی سینی بچینید و بذارید تو تراس ولی مستقیم زیر نور آفتاب نباشه توی سایه باشه بهتر خشک میشه و حدود سه چهار روز طول میکشه تا خشک بشن ، توی زمستونم میتونید روی شوفاژ رو با فویل بپوشونید و حلقه های فلفل رو روی فویل بچینید، بعد هم بذارید خنک بشن و با آسیاب پودرش کنید من از الک ریزم ردش میکنم که کاملا یکدست و مرتب بشه


    این مقدار فلفل دلمه ای حدود نصف لیوان بهتون پودر پاپریکا میده، خداییش انقدر عطر و رنگش خوبه که از بو کردنش سیر نمیشید
    من برای خیلی از غذاهام از پاپریکا استفاده میکنم یکیش همین ماهی حلزونی دو پست قبل ، من توی عکس هم پاپریکای خونگی خودمو گذاشتم که ظرف جلوییه و قرمز روشنه اون ظرف عقبی پاپریکای بازاریه که تیره تره و اصلا عطر خوبی نداره یعنی تا قبل بو کردن پاپریکای خونگی متوجه نمیشید ولی بعدش دیگه نمیتونید ازش استفاده کنید انقدر که متفاوتن، پاپریکا اصلا تند نیست فقط عطر و طعم خوبی به غذا میده شما میتونید فلفل قرمز تند تهیه کنید و پودر فلفل قرمز آتشین خودتونو درست کنید
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • امروز روش سرخ کردن سیب زمینی خلالی باریک رو بهتون یاد میدم که چند روز کلی مسیج در این مورد داشتم،
    ابتدا سیب زمینی رو با رنده مخصوصی که توی عکس هست کبریتی و باریک خلال میکنیم رنده های مختلفی تو بازار هست که این کارو انجام میده

    بعد خلال کردن سیب زمینی ها اونا رو تو یه کاسه بریزید و روشو با آب سرد پر کنید یکبار آبشو خالی کنید بار دوم بذارید یک ربع ده دقیقه تو آب بمونه بعد آبکشش کنید و خوب شستشو بدید تا نشاسته سیب زمینی کاملا شسته بشه بعد از اینکه آب اضافیش رفت خلالها رو روی پارچه تمیز یا حوله کاغذی پهن کنید تا خشک بشن و آماده برای سرخ کردن

    توی تابه بزرگی مقدار قابل توجهی روغن بریزید جوری که بعد ریختن سیب زمینی ها روغن روشونو بپوشونه اگر از روغن کمی استفاده کنید هم خلالها به هم میچسبن هم روغن بیشتری جذب میکنن ولی وقتی توی روغن زیاد سرخ بشن و با شعله متوسط رو به بالا
    سریعتر سرخ میشن و روغن کمتری رو هم جذب میکنن، شعله پایین باعث خمیر شدن سرخکردنیها میشه، خلالها رو که توی روغن داغ ریختید سریع هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته بشن، از ریختن حجم زیاد سیب زمینی توی روغن خودداری کنید چون باعث چسبیدنشون به هم میشه

    کمی که رنگ گرفتن و شروع کردن به طلایی شدن تابه رو از روی حرارت بردارید و مدام هم بزنید تو این مرحله سریع طلایی و خشک میشن خلالهای سرخ شده و روغن رو توی صافی بریزید که زیرش یه کاسه فلزی گذاشتید روغن صاف شده رو به تابه برگردونید برای سری دوم و خلالها که روغن اضافیشون ریخته شد توی ظرفی بریزد و کنار بگذارید.

    خلالهای باریک و چیپسی رو میتونید از یک شب قبل هم برای مهمونیاتون درست کنید و برای خورش قیمه یا چیکن و بیف استروگانف استفاده کنید.

    من این رنده ها رو که به رنده آلمانی معروف هستند حدود ۱۳ ساله پیش خریدم اون موقع خیلی مد شده بودن و اکثر لوازم خونگیا رنده های برنر آلمانی رو داشتن ولی الان خیلی محدود تر شده و کمتر جایی پیدا میشه، من سه چهار ساله پیش توی بازار بزرگ تهران(تیمچه) پیدا کردم.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Saliii هم اکنون با مریم بهادربیگی دوست است.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #قهوه ترك بسيار نرم آسياب ميشود و به وسيله قهوه جوشهاي معمولي روي شعله گاز آماده ميشود و داراي كف روي فنجان و مقداري لرد در ته فنجان ميباشد

    قهوه ترک به روش سنتي :

    آب سرد 1 فنجان،
    پودر قهوه ترک 2 قاشق چایخوری سر پر،
    شکر 1 قاشق چایخوری(بسته به ذائقه)،قهوه جوش یا #شیر_جوش

    آب سرد و شکر را در داخل قهوه‌جوش بریزید و روی حرارت کمِ اجاقِ گاز قرار دهید، صبر کنید تا آب چند جوش بزند. حالا قهوه جوش را از روی حرارت بردارید و پودر قهوه را اضافه کنید و کمی با قاشق – تا اندازه‌ای که قهوه مرطوب شود- هم بزنید، قهوه جوش را روی شعله قرار دهید. شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا قهوه بجوشد تا این مرحله اصلا لازم نیست قهوه را هم بزنید. منتظر باشید تا قهوه جوشیده شده به سمت بالا پف کند. وقتی قهوه به سمت بالا پف کرد به سرعت قهوه جوش را از روی حرارت بردارید تا کف آن پایین بیاید.حالا قهوه جوش را از روی حرارت بردارید، همانطور که می‌بینید روی قهوه‌ی آماده شده با فومی غلیظ پوشانیده شده که به اصطلاح به آن «خامه‌ی قهوه» می‌گویند. خامه‌ی قهوه را با یک قاشق برداشته و داخل فنجانی که می‌خواهید قهوه را در آن سرو کنید بریزید بعد از این کار باقی قهوه را داخل فنجان کوچکی بریزید و آنرا سرو کنید.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد