My QR Code
Virtual Gifts
Pinned Items
Recent Activities
  • جهت خريد دستگاه وافل ساز، دستگاههاي وافل ساز، در قطرها، اشكال متنوع صفحه و جنس تفلون و چدن هستند
    انچه بعنوان وافل در كافه ها و فروشگاههايي كه وافل سرو ميكنند ميبينيد، وافلهاي قطور هستند، اونها از دستگاههاي صنعتي استفاده ميكنند كه متناسب با حرفه شون ساخته شده
    اما دستگاههاي خانگي، با قطر كمتر هستند، بعضي ها مثل مال من بسيار نازك بعضيا قطورتر، پس براي خريد اين شماييد كه طبق خواسته و نظرتون دستگاهتون رو انتخاب ميكنيد
    معمولا خيلي برند و مارك دستگاه مهم نيست چون معمولا همشون همون كارايي رو دارند،
    بعضي از ساندويچ سازها نيز، صفحه ي وافل ساز دارند
    در نهايت اگر در اختيار نداشتين، وافل رو در ماهيتابه كوچك شبيه به پنكيك درست كنيد فقط كمي كف تابه را با كره چرب كنيد
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.

  • #وافل

    وافل از خميري لطيف و به شكل دايره و يا مربع درست شده است كه حفره هايي عميق دارند. در وافل هاي قديمي از مخمر به جاي بكينگ پودر استفاده ميشده.
    وافل براي اولين بار در سال ١٩٥٨ در نمايشگاهي در بروكسل به نمايش گذاشته شد و پس از آن در سال ١٩٦٢ توسط مردي بلژيكي، به نام والتر كليمن، در سياتل و به همراه خامه زده شده و توت فرنگي به امريكاي شمالي معرفي شد.
    وافل بلژيكي توسط موريس ورمرش معرفي شد و نام وافل بلژيكي را به خود گرفت - بيشتر به اين دليل كه امريكاييها نميتوانستند بروكسل را به عنوان پايتخت بلژيك تشخيص بدهند.
    به همين دليل در بلژيك وافلي به نام بلژيكي وجود خارجي ندارد و دو نوع اصلي آن وافل بروكسل و وافل ليژ نام دارند.
    اين خوشمزه خوشگل اكثرا به عنوان صبحانه و يا دسر به همراه بستني خورده ميشود.
    مواد لازم جهت #وافل_بلژيكي :
    آرد ?? ١ كاپ منهاي ٢ قاشق غذاخوري
    نشاسته ذرت ?? ٢ قاشق غذاخوري
    بكينگ پودر ?? ٢ قاشق چايخوري
    نمك ?? ١/٤ قاشق چايخوري
    شكر ?? ٢ قاشق غذاخوري
    پودر كاكائو يك ق چايخوري
    پودر بيسكوييت ١ ق غذاخوري
    پودر فندق ١ ق غذاخوري
    مواد بالا را در ظرفي مخلوط ميكنيم و به كنار ميگذاريم.
    شير ?? ١ كاپ
    تخم مرغ ?? ٢ عدد
    كره ?? ٤ قاشق غذاخوري - آب شده
    اسانس وانيل ?? ١/٢ قاشق چايخوري
    مواد بالا را نيز در ظرفي مخلوط مكنيم.
    مواد خيس را به مواد خشك اضافه كرده و هم ميزنيم تا تقريبا يكدست شود.
    نكته: زياد مخلوط نكنيد.
    مايع وافل را درون وافل ميكر از قبل داغ شده ريخته و طبق دستور دستگاه زمان ميدهيم.
    نكته: اگر دستگاه نداريد، هيچ نگران نباشيد، از ماهيتابه شياردار ميتوانيد استفاده كنيد، فقط ماهيتابه را بعد از گرم كردن، با دستمالي چرب كنيد، ١/٦ مايع را بريزيد، و زمان بدهيد تا حباب بزند، سپس وافل را برگردانده، روي آن را بشقابي گذاشته تا سنگيني كند و صبر كنيد تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود.
    نكته: اين اندازه مواد ٤ الي ٦ عدد وافل ميدهد.
    وافل هاي ما آماده هستند، آنها را با آيتم هاي دلخواه، مانند توت فرنگي، شاتوت، بلوبري، موز، سيروپ به طعم دلخواه، شيره، نوتلا، عسل، پودر قند، ... سرو كنيد و لذت ببريد
    نكته: وافل هارو رويهم قرار ندهيد، تا نرم نشوند و اجازه دهيد كمي هوا بخورند تا ترد تر شوند
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • راهنمايي جهت اندازه گيري( از راست به چپ بخوانيد):
    مقیاس ها در شیرینی پزی

    یک لیتر برابر است با 1000 میلی لیتر , 100 سانتی لیتر و 10 دسی لیتر
    هر میلی گرم = یک هزارم گرم است.
    هر دسی لیتر = یک دهم لیتر
    میلی لیتر به پیمانه (میلی لیترcc = ml سی سی)
    ۱۰۰ میلی لیتر = ۳/۱ پیمانه = یک دسی لیتر
    ۲۰۰ میلی قلیتر = ۴/۳ پیمانه
    ۲۵۰ میلی لیتر = ۱ پیمانه
    ۳۰۰ میلی لیتر = ۱و ۴/۱ پیمانه
    ۴۰۰ میلی لیتر = ۱ و ۲/۱ پیمانه
    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲ پیمانه
    ۶۰۰ میلی لیتر = ۲و۴/۱ پیمانه
    ۷۰۰ میلی لیتر = ۲ و ۴/۳ پیمانه
    ۸۰۰ میلی لیتر = ۳ پیمانه
    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه
    میلی لیتر به لیتر
    ۲۵۰ میلی لیتر = ۴/۱ لیتر
    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲/۱ لیتر
    ۷۵۰ میلی لیتر = ۴/۳ لیتر
    ۱۰۰۰ میلی لیتر = ۱ لیتر

    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه
    لیوان به گرم
    يك ليوان منظور يك ليوان معمولي است.اين اندازه ها را از مجله هنر آشپزي نوشتم.
    يك ليوان آرد برابر است با 150 گرم
    يك ليوان شكر برابر است با 230 گرم
    يك ليوان كشمش برابر است با 180 گرم
    يك ليوان پودر قند برابر است با 160 گرم
    يك ليوان پودر نارگيل برابر است با 90 گرم
    يك ليوان روغن مايع برابر است با 220 گرم
    يك ليوان ماست برابر است با 200 گرم
    پیمانه به گرم (گنجایش مواد در یک پیمانه 250 میلی لیتری استاندارد)(منبع مجله هنر آشپزی )
    80 تا 90 گرم = بادام پرک - پودر نارگیل
    100 گرم = پودر کاکائو - گردوی خرد شده
    110 گرم = فندق خرد شده یا پودر شده - بادام زمینی (پسته شامی)
    125 گرم = بادام خرد شده یا پودر شده - نشاسته گل
    150 گرم = آرد - آرد ذرت - نشاسته ذرت - شکلات رنده شده - شکلات گرانول - کشمش سیاه درشت - پودر سوخاری - پودر نان خشک
    160 گرم = پودر قند (پودر شکر) - کشمش سبز
    170 گرم = خلال پوست مرکبات - کشمش بی دانه پلویی
    210 تا 220 گرم = میوه شکری - رنده کدو یا هویج (کمی فشرده) - روغن مایع
    230 گرم = شکر - شکر قهوه ای (بسته به اندازه دانه ها و رطوت جذب شده امکان دارد تا 20 گرم تفاوت وزن داشته باشد، بهتر است از ترازو استفاده شود) روغن جامد - خامه پاستوریزه
    250 گرم = کره نرم شده در دمای محیط - ماسکارپونه - پنیر خامه ای - پنیر فتا (صبحانه) - آب میوه جات - کمپوت میوه جات با آب - ماست ساده - شیر - سس مایونز - پوره میوه جات و سبزیجات تازه یا پخته
    330 گرم = شکلات صبحانه (بدون حباب و فضای خالی)
    350 تا 360 گرم = عسل - مربا - مارمالاد - شربت غلیظ قند - گلوگز مایع -
    قاشق سوپخوری (غذاخوری)به گرم
    يك قاشق سوپ خوري آرد برابر است با 10 گرم
    يك قاشق سوپ خوري شكر برابر است با 12 گرم
    يك قاشق سوپ خوري پودر قند برابر است با 10 گرم
    يك قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت برابر است با 7 گرم

    شير پاستوريزه 120 ميلي ليتر ( سي سي )‌ معادل نصف ليوان معمولي
    ژلاتین
    • یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم می باشد.
    • هر ورق ژلاتین بزرگ معدل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو 4 گرم هستند)
    • هر دو ورق ژلاتین بزرگ را می توان معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین در نظر گرفت (حدود 8 گرم).
    • هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین است (4 گرم)
    • 4 ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین است (8 گرم)
    • 6 ورق ژلاتین کوچک معادل 3 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است (12 گرم )
    پیمانه ها
    قاشق سوپ خوری = قاشق غذاخوری و قاشق چای خوری = قاشق مرباخوری
    قاشق های اندازه گیری که برای شیرینی پزی مورد استفاده قرارمی گیرند و در بازار به صورت 4 تایی وجود دارند به این صورت است:
    1-بزرگترین قاشق tbspهمان قاشق سوپخوری ویا غذا خوری است
    ‏2- tsp، قاشق چایخوری.
    3- 2/1 چایخوری
    4- 4/1 چایخوری

    اندازه های ذکر شده بر اساس پیمانه هایی است که 150 گرم ظرفیت آرد دارد.
    یک پیمانه اندازه گیری :یک چهارم لیتر
    سی سی ، میلی لیتر و سانتی متر مكعب معادل هم هستند » CC = Mililiter = Cm3
    یک لیتر: 1000 میلی لیتر :1000 سی سی و هر یک سی سی معادل 30 قطره است.

    یک پیمانه یا یک فنجان اندازه گیری : 250 میلی لیتر یا تقریبا معادل یک لیوان معمولی که حدود 2 سانت سرخالی است.
    نصف پیمانه یا نصف فنجان اندازه گیری :125 میلی لیتر
    یک سوم پیمانه : 80 میلی لیتر
    یک قاشق سوپخوری:15 میلی لیتر
    یک قاشق چایخوری :5 میلی لیتر
    نصف قاشق چایخوری :5/2 میلی لیتر
    یک چهارم قاشق چایخوری:5/1 میلی لیتر
    یک پیمانه آرد:150 گرم
    یک پیمانه شکر(بسته به درشتی یا ریزی) :200 تا 225 گرم
    یک پیمانه روغن مایع:200 گرم
    یک پیمانه روغن یا کره: 200
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • نازنين عباسي پروفایل خود را بروز کرد.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • تكنيك بلانچ كردن
    در آشپزی تکنیک های مختلفی برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات وجود دارد. اگرمی خواهید سبزیجات و صیفی جاتی را فریز کنید و یا برای پخت سالاد و برخی غذاها به سبزیجات و صیفی جات پخته نیاز دارید حتما باید آنها را بلانچ کنید. برای آشنایی با تکنیک بلانچ و نحوه این کار در ادامه این مطلب با پرنیان همراه شوید.

    بلانچ کردن برای غیر فعال کردن آنزیم هایی که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود کاربرد دارد . برای این تکنیک نیاز به قابلمه و آبکش استیل دارید. بهتر است سایز آبکش جوری باشد که داخل قابلمه قرار گیرد.

    2/3 قابلمه را آب کنید و روی حرارت گاز بگذارید. کمی نمک به آب اضافه کنید تا مزه دار شود.

    کاسه ای که بهتر است از سایز قابلمه خیلی کوچکتر نباشد تا سبزیجات کاملا در آن جای بگیرند انتخاب و داخل آن تا 1/3 یخ بریزید . روی یخ ها تا 1/3 دیگر آب سرد بریزید و کاسه را در محیط قرار دهید.

    سبزیجات مورد نظر را با آب سرد شسته و تمیز کنید .
    سبزیجات را داخل آبکش استیل یا سیمی بریزید. زمانی که آب قابلمه جوش آمد سبد را داخل قابلمه فرو کنید . اگر آبکش استیل ندارید نیز می توانید سبزیجات را داخل قابلمه بریزید و سپس با انبر یا کفگیر از آب خارج کنید.

    صبر کنید تا آب مجدد به جوش آید و سپس نسبت به جدول زیر زمان بگیرید و بعد از گذشت زمان مورد نظر آبکش را از آب جوش خارج کنید و در کاسه آب سرد و یخ بگذارید.

    دقت داشته باشید زمانی که آبکش در قابلمه است و همین طور زمانی که در کاسه آب سرد است آبکش را بچرخانید تا تمام سبزیجات داخل آبکش مراحل بلانچ را به خوبی طی کنند. یا سبزیجات را با انبر و کفگیر حرکت دهید.
    بعد از سرد شدن کامل سبزیجات آنها را از آب خارج کنید و آب اضافه آن را بگیرید. می توانید 15 دقیقه سبزیجات را در آبکش بگذارید تا آب اضافی آنها برود.
    بلانچ کردن باعث می شود سبزیجات خاصیت ، تردی ، مزه و رنگ خود را حفظ کنند . برای فریز کردن هم می توان سبزیجات را بلانچ کرد. اگر سبزیجات را قبل از فریز کردن بلانچ کنید رنگ و مزه آنها بسیار عالی می شود و بعد از فریز بافت و رنگ و مزه آن دچار تغییر نمی شود.
    همین طور برای تزیین رویه سالاد ها و غذاها اگر از کلم و سبزیجات دیگر استفاده می کنید آنها را با روش بلانچ بپزید تا رنگ و ظاهر بسیار زیباتری پیدا کنند.
    این تکنیک برای پخت سبزیجات و فریز کردن آنها و همین طور سرو سالاد و تزیین آن با سبزیجات بسیار کاربرد دارد.
    دقت داشته باشید زمان ارائه شده بعد از به جوش آمدن مجدد آب قابلمه است .

    سبزیجات دیگر را بر اساس بافت و نزدیکتر بودن بافت آنها به هر یک از سبزیجات ذکر شده در جدول محاسبه نمایید.

    تمام سبزیجات و صیفی جات را می توان بلانچ کرد.
    تالیف : تحریریه پرنیان ( با سرپرستی عارفه میرزایی )
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • نازنين عباسي ، 9 تصویر در آلبوم پيده ي گوشت و سيب زمينيآپلود کرده است.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد