آلبوم های پروفایل

پيده ي گوشت و سيب زميني

پيده ي گوشت و سيب زميني
مواد لازم :
آرد ٢٥٠-٣٠٠ گرم معادل ٢ تا ٢/٥ پيمانه
آب يا شير ١٢٥ ميلي ليتر
كره ٥٠ گرم
نمك يك هشتم ق چايخوري
خمير مايه نصف ق چايخوري (٢/٥ گرم)
ماست پرچرب نصف ق غذاخوري ( چون غليظه-درصورت استفاده از ماست كم چرب يك ق غذاخوري)
...
پيده ي گوشت و سيب زميني
مواد لازم :
آرد ٢٥٠-٣٠٠ گرم معادل ٢ تا ٢/٥ پيمانه
آب يا شير ١٢٥ ميلي ليتر
كره ٥٠ گرم
نمك يك هشتم ق چايخوري
خمير مايه نصف ق چايخوري (٢/٥ گرم)
ماست پرچرب نصف ق غذاخوري ( چون غليظه-درصورت استفاده از ماست كم چرب يك ق غذاخوري)
سيب زميني پخته ريز رنده شده ٦٥ گرم( يك سيب زميني متوسط)
طرز تهيه خمير :
١- ابتدا شير يا اب را ولرم كنيد، شكر و مايه خمير را مخلوط روي ان بپاشيد و يا همزده اجازه دهيد عمل آيد ( در يك ليوان يا كاسه گود، مخلوط را ريخته، روي آنرا پوشانده و در نزديكيه شعله ي روشن يا جلي نسبتا گرم اجازه دهيد مخمر عمل كند، بدليل ميزان كم مايه خمير دستور اونقدر كف نخواهد مرد كافيست اجازع دهيد در مخلوط حل شود، من هميشه از مايه خمير فوري استفاده ميكنم و صرفا جهت اطمينان از سالم بودن آن، آنرا عمل اوري ميكنم وگرنه نيازي ندارد-مارك فريمان عاليه و در فريزر هم نگهداري ميكنم)
٢- سيب زميني پخته، كره و ماست را بهمراه نمك دستور مخلوط كنيد، من كني فلفل سياه هم اضافه كردم، سپس مخلوط مايه خمير و شير را اضافه كنيد و خوب يكدست كنيد، سپس كم كم ارد اضافه كنيد تا خمير جمع شود، ميزان ارد بستگي به جنس سيب زميني و سبك و سنگيني ارد شما دارد، براي من ٢٥٠ گرم كافي بود، انقدري ارد اضافه كنين تا خمير چسبنده نباشد، و راحت جمع شود، سپس ٥ دقيقه خمير را با دستانتان ورز دهيد، ميبينيد كه خمير بسياااار لطيف و نرم است ، سبس بكمك دست يا برس كني روي خمير گرد شده را چرب كنين در ظرف ترجيحا شيشه اي قرار داده و روي آن دستمال نخي انداخته ١٥ دقيقه در محيط آشپزخانه استراحت دهيد ، بعد از استراحت خمير يكدست و كمي حجمش بيشتر ميشود، مجددا چند دقيقه ورز داده و خمير را دوباره گرد كرده و اينبار يك ساعت در هواي آشپزخانه درون ظرف بزرگ استراحت دهيد و روي انرا مجددا بپوشانيد
بیشتر
2 آوریل 2017
تصوير شماره ٤ : بعد از استراحت اول و ورز دادن مجدد مي باشد
مواد لازم مواد مياني :
گوشت چرخ كرده ١٠٠ گرم
پياز داغ ٢ ق غذاخوري
هويج ريز رنده شده ١ عدد كوچك
فلفل دلمه اي خرد شده٢-٣ ق غذاخوري
هويج پخته ي نگيني
سيب زميني ريز رنده شده ،٢٠٠ گرم
پنير...
تصوير شماره ٤ : بعد از استراحت اول و ورز دادن مجدد مي باشد
مواد لازم مواد مياني :
گوشت چرخ كرده ١٠٠ گرم
پياز داغ ٢ ق غذاخوري
هويج ريز رنده شده ١ عدد كوچك
فلفل دلمه اي خرد شده٢-٣ ق غذاخوري
هويج پخته ي نگيني
سيب زميني ريز رنده شده ،٢٠٠ گرم
پنير صبحانه، ١٠٠ گرم( من ٥ ستاره كاله استفاده كردم)
پياز داغ جداگانه، يك ق غذاخوري
زرده تخم مرغ براي رومال، ١ عدد
سبزيجات معطر
بیشتر
2 آوریل 2017
طابق تصوير گوشت را آماده كنيد، سپس با سيب زميني رنده شده و پنير مخلوط كنيد، مخلوط بدست آمده را مطابق تصاوير بعدي روي خمير قرار خواهيد داد
خمير عكل آماده حدودا ٥٠٠ گرم مي باشد كه من به ٥ تا چونه ي ١٠٠ گرمي تقسيم كردم، سپس يك كاغذ روغني روي ميز كار...
طابق تصوير گوشت را آماده كنيد، سپس با سيب زميني رنده شده و پنير مخلوط كنيد، مخلوط بدست آمده را مطابق تصاوير بعدي روي خمير قرار خواهيد داد
خمير عكل آماده حدودا ٥٠٠ گرم مي باشد كه من به ٥ تا چونه ي ١٠٠ گرمي تقسيم كردم، سپس يك كاغذ روغني روي ميز كار قرار داده خمير را روي آن به عرض ١٤ سانت و بلنداي ١٨ سانت باز كردم و مطابق شكل عمل كردم
بیشتر
2 آوریل 2017
يا مدل مربع
بعد از اينكه پيچيدن پيده تموم شد، آنها را به سيني فر انتقال دهيد ، يه عدد زرده را بهمراه كمي سبزي معطر خشك خوب بزنيد چنانچه تمايل داشتين يك قاشق هم خامه صبحانه اضافه كنيد و كمي زعفران، روي آنرا رومال كنيد
2 آوریل 2017
سپس در فر با دماي ١٨٠ درجه از قبل گرم شده، قرار دادم تا بمدت تقريبي ١٥-٢٠ بپزد، بستگي به سايز پيده، مدت پخت نيز تغيير خواهد كرد
نوش جان
2 آوریل 2017
هیج تصویری وجود ندارد
برای آپلود فایل آن را در این قسمت بکشید
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد