معرفی
My Favorites
هیچ اطلاعات ورودی‌ای یافت نشد
Pinned Items
Recent Activities
  • بخش سوم مصاحبه با خانم فائقه همت پرست از بابل
    ايا اين رشته ى هنرى و كار خود را به افراد علاقه مند به دكوراتورى پيشنهاد ميكنيد ؟


    What would you tell people about to go the pasty and decoartion field؟would you recommend it؟

    در پرتر اين هنر نوپا در ايران كه بسيار پيچيده است و اين پيچيدگى از كثرت انواع اين هنر هست و ريشه ى بومى و فرهنگى نيز در اين هنر نقش مهمى دارد ،هنر قنادى و شغل بيكرى در همه جاى دنيا جزء مشاغل لوكس به شمار مى ايد كه نياز به علاقه ،عشق ،خلاقيت و به روز رسانى اطلاعات در اين زمينه دارد ،و البته صرف هزينه هاى اموزشى و ابزار را داراست و اگر كسى اين مسخصات را دارا باشد ،بله پيشنهاد مى كنم .

    . Actually this is a new art in Iran which is very complicated
    and this complication is due to its variation; local and cultural roots
    also play an important role in this art. The art of confectionery
    and the profession of bakery are considered among the luxurious professions in the world which require much love, devotion and creativity as well as keeping oneself up-to-date. And of course add to those the expenses of training and tools! Now if anyone would have all these features,
    yes I would recommend them to step in!
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • بخش دوم مصاحبه با خانم فائقه همت پرست از بابل

    شغل خود را چگونه ارزيابى مى كنيد و تخصص اصلى شما در چه زمينه اى هست و بفرماييد چگونه
    وارد اين نوع از تخصص خود شده ايد ؟

    How would you describe your career? What
    do you specialize in? Could you describe how you attached to this specific style

    هنر مجموعه ايي از اثار يا فرايندهايي از دست ساخته ى انسان است كه هيچ تعريف كلى و كاملى از هنر نيستكه همه ان را قبول داشته باشن. ،اگر چه اين واژه براى توصيف مهارت يك هنرمند به كار مى رود ،كه يكى از اين هنرها ،هنر دكوراتورى مدرن كيك هستكه در ايران خيلى نوپاست ،از نظر من دكوراتورى مدرن كيك شغلى هست كه به سرعت رو به پيشرفت و داراى شاخه هاى متعددى است و محدوديت در اين هنر معنا ندارد ،هر روز تكنيكهاى جديد و ابزارهاى جديد وارد اين عرصه مى شود،از ديدگاه من هنر وقتى افريده مى شود كه هنرمند يك اثر زيبايي بيافريند ،
    تخصص اصلى من كار با ايزومالت و پيكر تراشى يا تاپر خوراكى هست و به جرات ميتوانم بگويم كه اولين كسى بودم كه هنر پيكرتراشى روى فوندانت رو وارد ايران كردم من از ٧ سالگى دوره هاى مختلف مجسمه سازى با گل و گچ را تجربه كردم ،و در دوران دبيرستان الفباى اينكار را نزد استاد مولائيان اموختم و در دوره دبيرستان مقام دوم كشورى را در رشته ى مجسمه سازى با گل را كسب كردم ، من از تخصصم بر روى خمير فوندانت و ايزومالت استفاده كردم وبرام خيلى جذاب و شيرين بود


    2. Art is a series of crafts or processes made by human hand,
    and there is no general or complete definition for it that everyone
    would agree with. Although this word is used to refer to the
    skill of an artist_one of which is the modern cake decoration art
    that is so new in Iran_ to me, modern cake decoration is
    a profession that is rapidly advancing and there are numerous sub-branches to it. Limitation is nonsense in this art as new techniques and
    new tools come around each day. In my viewpoint, art is created
    when an artist creates an eyecatching work. My expertise is working with ISOMALT, and sculpturing or edible toppers, and I dare to say that
    I was the first to bring into Iran the art of sculpturing
    on fondant. Since I was 7, I started experiencing courses of sculpturing
    with mud and plaster, and then at high school, I learned the
    basics of the job from master “Molaeeyan”, and about the same time period, I managed to rank the second place in the nationwide competitions in
    the field of sculpturing with mud. So then I used my expertise
    on fondant and ISOMALT, which was so charming and sweet to me
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • هنر زیبای دکور کیک با باترکریم کره ای توسط استاد عمرانی عزیز
    ظرفيت كلاس باتركريم خامه و كيكهاي يخچالي 11/12 ابان اقاي عمراني در حال تكميل هست
    09123433103
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • سومين مصاحبه گروه دكوراتوران كيك ايران با هنرمند برجسته دكوراتوري خانم فائقه همت پرست از بابل

    مصاحبه با هنرمند دكوراتور خانم فائقه همت پرست از بابل

    سلام و درود خدمت شما هنرمند نمونه در عرصه دكوراتوري مدرن
    ‎لطفا بيوگرافي از خودتون تحصيلات و شغل قبلي و حال حاضر خود شرح داده و بفرماييد از چه زماني وارد اين عرصه شديد؟ و اگر سرگرمي ديگري دركنار شغل الان خود داريد براي مخاطبان عزيز توضيح دهيد ؟



    dear talented artist would you tell me about yourself? (Background،education،previous work،what are you doing now for your work what some

    با عرض سلام خدمت همه ى هنرمندان و دوستان و مخا طبان عزيز پيج دكوراتورى ايران ،اينجانب فائقه همت پرست هستم متولد ارديبهشت ماه ٥٨ در كشور ايران و در استان مازندران و شهر بابل در يك خانواده ى گرم و صميمى متولد شدم ،متاهل هستم ،من از كودكى عاشقهنر اشپزى بودم و برخلاف ميل خانواده ام وارد هنرستان شدم و در رشته ى گرافيك مشغول به تحصيل شدم و هم اكنون ليسانس معمارى هستم ،مدتى به كار ديزاين داخلى انجام مى دادم ولى در حال حاضر مشغول به كار شيرين دكوراتورى مدرن كيك هستم ،٦ سال قبل وارد به اين عرصه شدم و ٤ سال به صورت جدى مشغول به اين حرفه هستم ،و سرگرمى ديگر من نواختن موسيقى پيانو و تفريح با همسر و فرزندانم هست

    Greetings to all dear artists, friends, and viewers of “irandecorators” page; I
    Am “Faegheh Hemmatparast”, born in May 1979 in the city of Babol
    in Mazandaran province in Iran, and in a warm and intimate family.
    I am married. I have been into the art of cooking from
    childhood and so entered vocational school against my parents’ will to study
    graphics, and now I am a Bachelor of Architecture. I did interior
    designing for a while, but currently I have the sweet job of
    modern cake decoration! I started this 6 years ago and have been doing
    it seriously and a profession for the last four years; my other pastime
    is playing the piano, and having fun with my husband and kids.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • دوره تخصصي باست كيك براي اولين بار در تهران توسط استاد حافظيان

    09123433103


    متفاوت ترين اموزش باست كيك برای اولین بار در تهران
    شروع پیش ثبت نام کارگاه دو روزه عملی باست کیک

    توسط استاد و مربي برجسته دكوراتور
    و برگزيده مسابقات استعداد برتر كيك ايران
    پيكرتراش باسابقه ايراني

    ?اقاي جواد حافظيان?

    آموزش اندازه گیری و برش کیک
    آموزش گاناش کشی و کار با شکلات
    آموزش فوندانت کشی و معرفی خمیرهای جدید مناسب باست
    آموزش رنگ آمیزی چشم و لب با آبرنگ
    آموزش استفاده درست رنگ های پودری برای صورت
    تمام موارد بالا توسط هنرجو بصورت ورکشاپ انجام میشود(از مبتدی تا حرفه ای)
    و انواع اصول حرفه اي علمي باست كيك و چهره سازي حتي براي مبتديان

    ظرفيت كلاس: محدود
    تاریخ کلاس 25و 26 ابان ماه

    ساعت برگزاری 9 الي 18
    شماره تماس جهت ثبتنام :

    09123433103
    09387600430
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • ظرفيت مانده ٢ نفركارگاه ١ روزه كوكي هاي سه بعدي با تزيين رويال ايسينگ متد جديد
    ٢٨مهرماه
    Tel:09355800810
    02188081371
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • هفتمين کارگاه عملی

    کار با خامه و باترکریم

    توسط استاد و مربی دکوراتور
    مسعود عمرانی

    آموزش حرفه اي تزيينات كيك با بيس خامه بصورت عملي
    آموزش پخت كيك اسفنجي با دستورات حرفه اي قنادي
    آموزش روش هاي صحيح فيلينگ و كاور كيك بصورت پيشرفته توسط هنرجويان
    كاور كيك ها با شكلات ،سس براق ،ژله بريلو ،آيسنگ و... بصورت دمو
    آموزش تزيين حرفه اي شكلات
    تهيه سه مدل كرم كره اي براق و سوييسي
    آموزش تهيه آيسينگ پودر خامه فوري و كار با ماسوره ها
    آموزش روش صحيح گاناش كشي و كاور فوندانت
    آموزش كار با ماسوره هاي مختلف با كرم كره و خامه و انواع گلهاي تزييني با ماسوره هاي سه بعدي توسط هنرجويان
    روش قرار دادن كيك هاي طبقه اي و تزيين آن با ماسوره هاي كاربردي توسط اساتيد
    آموزش شناخت تناسبات كيك هاي سه بعدي و اجراي آن
    ارايه دستورات دسر هاي خاص
    آموزش چيدمان كيك هاي چند طبقه همراه با اجراي تكنيك هاي تزيينات با فوندانت روي كيك هاي خامه اي
    تشكيل گروه در تلگرام بمدت سه ماه براي هنرجويان جهت برطرف شدن اشكالات
    يازدهم و دوازدهم ابانماه
    تهران
    شماره تماس جهت ثبت نام و رزرو
    09387600430
    09123433103
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • به درخواست متقاضيان عزيز
    برگزاري كارگاه عملي كيك از پايه تا نيمه حرفه ای
    اموزش اصولي ساخت كيك مجلسي و تولد و مناسبتي
    توسط برنده مسابقات استعداد برتر كيك ايران و مربي باسابقه و كارازموده ايراني در طراحي و سفارش كيكهاي دكوراتيو
    خانم فائقه همت پرست
    تهران
    يازدهم و دوازدهم ابان
    پنج شنبه و جمعه
    شامل:
    اموزش پخت كيكهاي مناسب جهت دكور و برش اصولي ان
    انواع فيلينگ
    گاناچ كشي و تهيه فوندانت مناسب
    با شارپ ايج صحيح
    فوندانت كشي اصولي به روشهاي مختلف براي كيك و ماكت
    اموزش كار با رنگ پودري و ژله اي و مايع
    كار با مولدهاي متنوع
    اموزش پايه گلسازي شكري شامل گل پيوني و رز غنچه و باز بهمراه رنگ اميزي صحيح
    ساخت پرچم و گلبرگ و سيم زني صحيح و كار با وينر
    اموزش نحوه خشك كردن و اسمبل كردن گلها
    اموزش ساخت برگ
    كار با
    گيپور خوراكي و
    تكنيكهاي ترنسفرشيت
    لمسه
    پاپيون
    تاج
    ورق طلا خوراكي
    رافل
    تكستچر بر روي كيك
    اموزش عروسك شكري دختر (پيكرتراشي پايه)

    به هنرجويان اين دوره درصورت تمايل مدرك گذرمهارت معتبر داده خواهد شد
    مكان: اكادمي باراكا
    شماره تماس جهت ثبتنام:
    09387600430
    09123433103
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • بخش دوم مصاحبه با خانم فراست عزيز

    شغل خود را چگونه ارزيابي ميكنيد؟ و
    تخصص اصلي شما بيشتر در چه زمينه اي هست؟ و بفرماييد چگونه وارد اين نوع خاص از تخصص خود شديد؟

    How would you describe your field of decoration?what do you specialize in? Could you describe how you attached to this specific field?

    من عاشقانه وارد این حرفه شدم و علاقه ی وافرمن به انواع گل ها باعث شد تا در صدد ساخت آن ها با انواع مواد گوناگون باشم.ولذتی که از تک تک دکور هایی که خودم و همکارانم و هنرجویانم اجرا میکنند میبرم هیچ جایگزینی ندارد. ‏

    I started with love and my
    passion for flowers made me to start making them with different pastes and the joy I experience when me or any of my colleagues decorarate is not replaceable
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • مصاحبه اختصاصي با خانم مريم فراست از اصفهان دكوراتور موفق ايراني


    دومين مصاحبه با هنرمند دكوراتور ايراني خانم مريم فراست از اصفهان



    سلام و عرض ادب خدمت همه ى دوستان و هنرمندان عزيز و مخاطبان گروه دكوراتوران

    Hi dear talented artist would you tell me about yourself? (Background،education،previous work،what are you doing now for your work what some hobbies are,etc

    لطفا بيوگرافي از خودتون تحصيلات و شغل قبلي و حال حاضر خود شرح داده و بفرماييد از چه زماني وارد اين عرصه شديد؟ و اگر سرگرمي ديگري دركنار شغل الان خود داريد براي مخاطبان عزيز توضيح دهيد. مریم نصر هستم(فراست)متولد1350در شهر اصفهان.در سال 1368بعد از گذراندن دوره ی دبیرستان به علت علاقه ی زیاد شروع به آموزش پخت کیک و شیريني و دسر نمودم .ولی رسیدگی به امور بچه ها باعث شد تا من چند سالی به این حرفه در حد خانواده و دوستان بپردازم.از سال 1390تصمیم گرفتم به صورت جدی تر رشته ی مورد علاقه ام را دنبال کنم.وحدود1سال تمامی کلاس هایی که مربوط به این رشته میشد در داخل و خارج از ایران و از طریق سایت های معتبر جهان راگذراندم که این روند همچنان ادامه دارد.بعد از اخذ مدرک مدیریت و مربیگری شروع به اموزش نمودم که در ابتدا با گل های شکری و بعد از ان انواع مختلف دکور ... اموزش دکور کیک برای من ارامش بسیاری دارد و ارائه ی یک سبک و یا ایده جدید برای من بهترین سرگرمی است.....


    I`m Maryam nasr (farasat). I was born in isfahan in 1350. In 1368 after graduating high school because of my passion I started baking cakes and sweets and dessert but my children took most of my time and I only did this for friends and family. Since 1390 I decided to put my time in my favorite hobby. For a year I attended every single class here and abroad using professional websites which I still continue to do so. After getting my management and teaching degree I started teaching and then started decorating cakes and making sugar flowers. teaching how to decorate has brought me calm and presenting a new way and idea is the best hobby for me
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   مصطفی reacted to this post about 2 سال قبل
    پيش ثبتنام كارگاه هاي عملي تخصصي پيكرتراشي
    تهران
    اذرماه 96
    توسط مربي و استاد و داور سرشناس بين المللي
    خانم Mary Torte از ايتاليا
    مهد هنر پيكرتراشي و مجسمه سازي

    برنده و برگزيده رقابتهاي جهاني مادلينگ و پيكرتراشي با فوندانت و داور اولين دوره مسابقات استعداد برتر كيك ايران
    در اروپا و مسابقات جهاني دكور كيك

    با همراهي كمك مربي برجسته ايراني و برنده مسابقات كيك شو ايران خانم فائقه همت پرست

    مادلينگ كورس 1
    ١١ اذر شنبه از 9صبح الي 7 شب
    اموزش تكنيك هاي اناتومي انيميشيني تلفيق با سبك رئال
    براي اولين بار در ايران
    صورت چهره اندام و لباس مردانه
    اموزش صحيح مجسمه هاي خوراكي انيميشن (نيمه كارتوني) و تلفيق با چهره و اندام واقعي

    مادلينگ كورس 2
    ١٢ اذر يكشنبه از 9صبح الي 7شب
    اموزش تكنيكهاي صحيح اناتومي و حالتهاي خاص و مختلف اندام و موي زنانه و شبيه سازي انسان و چهره به سبك نيمه رئال ( شيوه هاي نوين پيكرتراشي)

    مادلينگ كورس 3(پيشرفته)
    ١٣ اذر دوشنبه از 9صبح الي 8 شب
    اموزش تكنيكهاي صحيح چهره سازي ( رئال و نيمه رئال)
    اموزش حالتهاي مختلف چهره شامل ( غمگين شاد ،،،،)
    و حالتهاي مختلف چشم و لب و دهان بصورت حرفه اي و اموزش اناتومي بدن توسط مربي
    (اين كلاس به هنرمنداني كه دوره هاي پيكرتراشي داخلي و يا خارجي و يا دوره هاي يك و دو اين كورس را گذرانده اند توصيه ميشود)


    پيش ثبتنام هاي قبل از تاريخ دهم ابان به دليل سهولت در امر خريد دلار مشمول تخفيف كلاسي خواهند بود

    در پايان دوره به شما عزيزان مدرك معتبر گذر مهارت با تاييد مربي بين المللي اعطا خواهد شد.

    جهت ثبتنام با شماره هاي زير تماس حاصل فرماييد

    09123433103
    09387600430
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • جامع ترين اموزش دكور كيك براي اولين بار در ايران


    آموزش انواع تكنيك هاي استنسيل، طرح هاي بر جسته ي روي كيك


    آموزش خمير هاي جديد
    آموزش رنگ آميزي و داستينگ با روش هاي نوين
    آموزش گل دوزي،پولك،انواع بافت توري
    آموزش طرح زيگزاگ عمودي
    آموزش اسپيرال(مارپيچ)
    آموزش طرح موزاييك
    آموزش انواع ترك هاي جديد
    آموزش انواع كاور هاي جديد
    آموزش انواع تكنيك هاي دكور با كاغذ هاي ويفر
    اموزش جديد ترين گل هاي شكري و ويفري
    لازم به ذكر است تمام آموزش هاي فوق با خمير هاي جديد ميباشد

    شروع آموزش از ١ تا ٤ آبان

    09387600430 برهاني
    09131093911 فراست
    09396791329 گلپيرا


    با ارائه مدرك از سازمان فني و حرفه اي
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #گاناش #گاناژ #ganache
    تکنیک ساده پوشش کیک با کرم گاناش
    برای ایجاد #شارپ_ایج یا لبه های تیز

    در کرم گاناش، ما شکلات ذوب شده را به کمک خامه به کرم تبدیل میکنیم. این کرم به خاطر داشتن خامه، حتی با شکلاتهایی که کره کاکائوی کمی دارند هم خوشمزه میشود.پس از شکلاتهای ارزان قیمت هم میتوانید استفاده کنید.

    هرچه نسبت خامه به شکلات بیشتر باشد، کرم به دست آمده شل تر و روان تر است. با افزایش مقدار شکلات میتوان کرمهای غلیظ تر و سفت تری را به دست آورد. هرچقدر کرم ما غلیظ تر باشد، برای کار با گاناش باید سرعت عمل بیشتری داشته باشیم. در شکل بالا، غلظت گاناش را با نسبتهای مختف خامه به شکلات ملاحظه کردید.


    برای انتخاب نسبت شکلات به خامه باید سه عامل مهم توجه کنیم.

    1- اولین عامل کاربرد گاناش و هدف از استفاده است. اگر از گاناش برای تزیبنات جزیی و یا با عنوان یک سس روان روی کیکها میخواهیم استفاده کنیم، باید نسبت خامه به شکلات مساوی باشد.
    اما برای تزیبن کیکهای بزرگ و چند طبقه و یا کیکهای حجمی نسبت شکلات به خامه برای شکلاتهای شیری دو و نیم به یک و یا 3 به یک میباشد.
    اما در صورت استفاده از شکلات تلخ، نسبت شکلات به خامه را معمولا 2 به 1 در نظر میگیرند. این نسبت برای شکلات سفید، 3 به 1 یا حتی 4 به 1 میباشد.
    2-دومین عامل شرایط جوی میباشد. در نقاط بسیار گرم یا در فصول گرم سال یا مواقعی که کیک را مجبوریم برای مدت طولانی بیرون یخچال قرار دهیم،برای اینکه گاناش توان لازم را داشته باشد و زود آب یا شل نشود، میزان شکلات به خامه رو بیشتر در نظر میگیریم.
    اما در نقاط سردسیر یا زمانیکه به خاطر عدم فاسد شدن مواد میانی، مجبوریم کیک را طولانی مدت در یخچال قرار دهیم، باید میزان شکلات به خامه رو کمتر بگیریم.
    در این حالت کافیه به اندازه یکی دو ساعت تاب و توان قرار گرفتن در بیرون یخچال رو داشته باشه.
    3-سومین عامل تاثیرگذار بر انتخاب نسبت شکلات به خامه، نوع شکلات هست.
    معمولا در شکلاتهای نرمتر که کره کاکایوی بیشتری دارند، نسبت شکلات به خامه را بیشتر در نظر میگیرند.
    و در مورد شکلاتهای سخت یا سفت، نسبت شکلات رو کمتر در نظر میگیرند.


    برای کاور کیک با گاناش، باید غلظت گاناش، مشابه کره بادام زمینی باشد ولی اگر زیاد در محیط قرار گیرد، سفت شود و اگر در یخچال قرار داده شود، کاملا سفت و سخت شود.
    یعنی پس از ماندن در یخچال، نباید بافت آن کرم گونه باشد. برای سرو آن کافیست، یکی دو ساعت قبل از سرو، کیک را از یخچال بیرون بگذارید.
    در نهایت تمامی عوامل ذکر شده در بالا، باز هم سعی و خطا و تجربه خودتون هست. ممکنه با توجه به شرایط و نوع شکلات، شما به این نتیجه برسید که مثلا برای گاناش کشی با شکلات تلخ، نسبت 2 به یک را کمی بیشتر یا کمی کمتر کنید. پس با چند بار امتحان، به نتیجه مطلوب خواهید رسید.

    نحوه پوشش یک کیک گرد ساده با قطر 20 سانت و ارتفاع 12 سانتی متر:

    مواد لازم:
    یک عدد کیک برش خورده و فیلینگ گذاری شده؛
    شکلات تلخ 600 گرم (مارک شکلات کارات خیلی برای این کار مقرون به صرفه و مناسب است)؛
    خامه 300 گرم؛

    ابتدا کیکتون رو به دقت برش بزنید. سعی کنید هر کیک بیست سانتی چهار تخم مرغی رو به سه لایه تقسیم کنید.
    بعد فیلینگ دلخواه مثل خامه و موز و گردو یا حتی گاناش، رو بین لایه ها قرار بدید. اگر اطراف کیکتون زبر هست و ناصافی داره، به کمک رنده درشت، اطراف رو بتراشید.
    هر لایه کیک رو که قرار میدید دقت کنید که کاملا سطحش صاف باشه. میتونید از ابزار تراز برای چک کردن صافی لایه ها استفاده کنید. صاف بودن لایه ها مخصوصا توی کیکهای چند طبقه و بزرگ، خیلی خودش رو نشون میده.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • جدول اندازه گيري كيك اسفنجي
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • جدول اندازه گيري كيك اسفنجي
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.