معرفی
دوست
دوستان مشترک
هیچ دوست مشترکی وجود ندارد
گروه ها
صفحه ها
Pinned Items
Recent Activities

  • برای این که بفهمید چرا کیک خانگی شما به اندازه کافی پف نکرده یا اشکالات دیگری در آن وجود دارد باید مراحل پخت کیک را یک بار دیگر مرور کنید و به نکاتی که در ذیل گفته شده، توجه کنید. درست در نیامدن کیک خانگی شما به معنی بلد نبودن طرز تهیه کیک خانگی نیست.
    1. مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است.
    2. میزان مخلوط کردن مواد کم یا زیاد بوده است.
    3. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
    4. هنگام مخلوط کردن ترتیب افزودن رعایت نشده است.
    5. کره یا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است.
    6. بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
    7. میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
    8. اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
    9. فاصله زمانی زیاد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر.


    چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟
    1. روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است.
    2. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است.
    3. کیک به اندازه کافی نپخته است.

    چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟
    1. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
    2. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است.
    3. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است.
    چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟
    1.قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
    2. قالب بیش از حد چرب شده است.
    3. مواد بیش از حد مخلوط شده است.
    4. مقدار مایعات زیاد بوده است.
    5. کیک بیش از حد پخته است.


    چرا پس از پخت پف کیک خوابیده است ؟
    1. دمای فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
    2. پخت کیک کافی نبوده است.
    3. میزان شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
    4. قالب کیک نسبت به مواد کوچک بوده است.
    5. کیک در هنگام پخت تکان داده شده است.
    6. در فر قبل از پخت کیک زیاد باز شده است.
    7. زمان اضافه کردن سفیده مواد زیاد مخلوط شده است.
    8. بعد از افزودن آرد زیاد مخلوط شده است.
    9. مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین زیاده بوده است.
    10. مقدار مایعات کمتر یا بیشتر شده است.

    چرا کیک بافت زبری دارد یا وسط آن فرو رفته است ؟
    1. فر قبل از پخت کیک گرم نشده است.
    2. شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
    3. مواد اندازه کافی مخلوط نشده است.
    4. میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
    5. میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
    6. از آرد نامرغوب برای کیک استفاده شده است.
    7. مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
    8. کیک با حرارت کم و ارام پخته شده است.

    چرا روی کیک چسبنده اما داخل کیک خشک است ؟
    1. مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
    2. سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
    3. مدت پخت کیک طولانی بوده است.
    4. قالب کیک نسبت به مواد بسیار بزرگ بوده است.
    5. کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
    6. مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
    7. مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.
    8. میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.

    چرا کیک خمیری و سنگین است ؟
    1. مواد کیک خوب مخلوط نشده است
    2. تعداد تخم مرغ مورد استفاده زیاد بوده است
    3. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است
    4. دمای فر بیشتر از مقدار لازم بوده است

    چرا کیک به قالب چسبیده است ؟
    1. قالب به درستی چرب نشده است.
    2. قالب به درستی آردپاشی نشده است.
    3. کیک به اندازه کافی نپخته است.
    4. کیک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.

    چرا کیک حالتی خشک و بافتی شکننده دارد ؟
    1. مقدار چربی کیک کم بوده است.
    2. مقدار شکر کیک کم بوده است.
    3. مایه کیک بیش از حد مخلوط شده است.
    4. بدلیل مایعات کم خمیر کیک سفت بوده است.
    5. مقدار شکر مورد استفاده زیاد بوده است.
    6. بدلیل مایعات زیاد خمیر کیک شلن بوده است.
    7. مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • کلاس آنلاین کندی بار به صورت اصولی و حرفه ای با تمام نکات توسط تیم دکوراتوری ما:
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • کلاس آنلاین کندی بار به زودی به صورت اصولی و حرفه ای با تمام نکات توسط تیم دکوراتوری ما:
    افسانه اکبریان
    حمیده تختی 09194002306
    راحله ابراهیمی
    شهریه این کلاس استثنایی 60 هزار تومان است

    این کلاس شامل آیتمهای متنوع از جمله موارد زیر است:
    میز کندی بار با سه تم مختلف شامل تم خرس, تم نامزدی, تمهای مختلف دیزنی دخترانه
    پنج مدل کاپ کیک
    دو مدل کوکی با تزیین فوندانت
    چاکلت اوریو
    شکلات مغزدار
    چهار مدل مختلف پاپ کیک با طعمهای متفاوت
    تمپر کردن صحیح شکلات
    کاور کردن اصولی پاپ کیک
    اموزش دو مدل شکلات
    اموزش تاپرهای عروسکی
    آموزش کار با انواع مالد و ابزار و نحوه استفاده از داستها
    آموزش فوندانت و گیپور دست ساز
    و ایتمهای دیگر برای میز جشن های شما عزیزان با شرایط استثنایی
    انشاالله به زودی نحوه ثبت نام و شرکت در کلاس اعلام خواهد شد.
    با تشکر
    افسانه اکبریان
    حمیده تختی
    راحله ابراهیمی
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #انواع_پاپ_کورن_طعم_دار

    برای تهیه پاپ کورن خوب باید ذرت خوبی استفاده کنید یعنی ذرت تازه باشه و به قول قدیمی ها نم دار نباشه اصلا ذرت های بسته بندی استفاده كنيد
    یه ظرف بزرگ که بهتره تفلون هم باشه رو انتخاب کنید و بهتره الان نمک نزنید)بذارید کامل داغ بشه(داغه داغه داغ) ٢ یا ٣تا ذرت رو بندازید داخل ظرف و صبر کنید تا شروع به گل کردن کنن وقتی باز شدن سریع بقیه ذرتها و مقداری نمک رو بریزید توی ظرف و دربش رو نیمه باز بذارید تا بخار خارج بشه و تا آماده شدن همه ذرتا ظرف رو تکون بدید(به صورت چپ و راست)به همین سادگی! در ادامه طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار رو هم آموزش میدم

    #پاپ_کورن کره ای:
    برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن توی تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد اون رو داخل ظرف دردار قرار بدید.بعد مقداری کره رو روی پاپ کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

    پاپ کورن لیمویی:
    بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

    پاپ کورن پنیری:
    برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان رو ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورنتون آماده شد اون رو داخل یه ظرف در دار بریزید و پنیر رو به همراه مقداری پودر سیر و موسیر بهش اضافه کنید و چند دقیقه بذاریدش داخل فر داغ!همین!

    پاپ کورن سرکه ای:
    بعد از آماده شدن پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری سرکه را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید.

    پاپ کورن گوجه ای:
    برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی(همون که قنادی ها توش شکلات میریزن)بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    پاپ کورن شکلاتی:
    مقداری پودر کاکائو و شکر رو مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    پاپ كورن با ترافل هم ميشه كه اونم بايد تا داغ هست بريزيد و نوش جان كنيد
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حمیده تختی صفحه را پسندید, نیوشا
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #سس_مارینارا

    مواد لازم:

    گوجه فرنگی 8 عدد . آبلیمو 2 قاشق غذاخوری . آویشن 1 قاشق غذاخوری . پیاز 2 عدد . سیر 4 حبه

    جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری . ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری . روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری


    مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها ، پاستا ، پیتزا و … است

    طرز تهیه : روغن زیتون ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید ، با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود 40 دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد )

    پس از این مدت زمان سس ، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ، مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید
    نکته ها : پیشنهاد میشود برای خوشرنگ تر شدن سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.


    #سس_سزار

    زرده تخم مرغ3عدد
    روغن مایع گیاهی125ملی لیتر
    روغن سیر1ق س
    سرکه بالزامیک 2ق س
    آبلیمو ترش1ق س
    شکر1ق چ
    نمک1/2ق چ
    پودرپنیر پارمسان3 گرم
    زست لیمو(رنده پوست لیمو) 1/2ق چ
    ماهی آنچووی بدون روغ 1/2ق چ(در صورت دلخواه)

    زرده وشکر را انقد میزنیم تا رنگ آن روشن شود.
    بعد نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.
    2/3از روغن رو ب تجریج ب سس اضافه کنید(ب طور مداوم روغن ریخته بشه ولی ب نازکی مو) تا سس غلیظ بشه.
    بعد سرکه و روغن سیر رو اضافه کنید.
    اگه غلظت مواد خوب بود،لازم نیست بقیه روغن رو اضافه کنید.
    تست کنید اگه سرکه زیاد بود،یه کم شکر اضافه کنید.
    بعد سس ورچستر،آب لیمو، زست لیمو، پودر پنیرپارمسان،و در نهات ماهی آنچووی اضافه شود.
    سس را1ساعت در یخچال بذارید تا مزه دار بشه
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #سیب دوای همه دردهاست.به کودکی که ازچاقی رنج میبرند خود سیب و به کودک لاغر،آب سیب بدهید. به کودکی که اسهال دارد سیب رنده شده تغییر رنگ داده بدهید وبرای رفع یبوست سیب پخته شده بدهید
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • کوکو_شطرنجی

    رسیدن فردا برای هیچکس حتمی نیست،
    پس به کسانی که دوستشان دارید ابراز عشق کنید، شاید فردا هرگز نیاید.

    کوکو سیب زمینی
    چهار عدد سیب زمینی،یک عدد پیاز رنده شده بدون آب، نمک،زردچوبه،کمی پودر زنجبیل،و دو عدد تخم مرغ را مخلوط کرده،کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل قالب 24 در14 ریخته و توی فر قرار بدین به مدت نیم ساعت

    مواد لازم برای کوکو سبزی
    نیم کیلو سبزی (تره،اسفناج،شاهی)و هر نوع سبزی که خودتون برای کوکو استفاده میکنید، پاک کنید،بشویید و آبش رو بگیرید،چهار عدد تخم مرغ،یه قاشق ارد، کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و مخلوط کنیدو در قالب بریزید و بذارید توفر،قالب من چون یکی بود کوکوی سبزی رو داخل قالب بیست ریختم و همزمان با کوکوی سیب زمینی گذاشتم توی فر و بعد از پختن از وسط نصف کردم و روی یکی از اونا پنیر پیتزا ریختم و کوکوها رو گذاشتم روی هم تا با ارتفاع کوکوی سیب زمینی یکی باشه(این کوکو رو میتونید روی گاز هم آماده کنید)
    بعد از اینکه کوکوها آماده شدن اجازه بدین سرد بشن بعد از وسط به طور مساوی نصف کنید،یک عدد سفیده تخم مرغ یا کمی پنیر پیتزا رو کنار دستتون بذارید
    کف یه قالب دیگه کاغذ روغنی پهن کنید و یک ردیف از کوکو سبزی و یک ردیف از کوکو سیب زمینی رو کنار هم قرار بدید و برای چسبانده آنها از پنیر پیتزا یا سفیده تخم مرغ استفاده کنید و خیلی کیپ کنار هم قرار بدین،ردیف دوم رو هم به این ترتیب انجام میدین فقط جای اونها رو عوض میکنید،روی کوکوسبزی کوکوی سیب زمینی میذارید و روی کوکو سیب زمینی، کوکوی سبزی میذارید تا شکل شطرنجی در بیاد بعد چند دقیقه بذارید تو فر تا لایه ها به هم بچسبه،بعد از فر خارج کرده و اجازه بدین کمی خنک بشه(من چون وقت کمی داشتم زود برش زدم برای همین کمی نامرتب شد)بعد از سرد شدن با چاقوی تیز برش بزنید و دوباره بچینید تو سینی و موقع سرو چند دقیقه بذارید تو فر تا گرم بشه،و بعد از فر دربیارین و نوش جان کنید
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • مژده مسابقه فینگرفود
    با سلام
    کانال آشپزی با عشق @ashpazi_hamideh در نظر دارد یک دوره مسابقه فینگرفود برگزار کند.
    دوستان علاقمند میتوانند عکس کارهای خود را به همراه رسپی کامل فینگرفود در روزهای هفتم و هشتم مردادماه به آی دی خانم حداد عزیز @T_haddad ارسال نمایند.
    شرایط شرکت در مسابقه:
    ارسال نام شرکت کننده به همراه شماره تماس
    عکس واضح و با کیفیت از کار
    ارسال رسپی کامل و امتحان شده با ذکر نکات (میزان دقیق مواد, نوع مواد مصرفی, ذکر لوازم ضروری مورد استفاده و ...)

    کار دوستان در تاریخ دهم و یازدهم مرداد ماه در کانال با گزینه لایک قرار خواهد گرفت.
    به سه نفر از شرکت کنندگانی که بیشترین لایک را به خود اختصاص دهند, جوایز ویژه ای تقدیم خواهد شد.
    رسپی و عکسهای برتر در پیج اینستاگرام نیز به اسم دوستانِ شرکت کننده قرار خواهد گرفت.

    جوایز:
    نفر اول هدیه به ارزش 150 تومان شرکت در آموزشهای آنلاین اینجانب از پکیج یک تا هفده (و تخفیف سی درصدی برای پکیج هجده)

    نفر دوم هدیه به ارزش 100 تومان شرکت در آموزشهای آنلاین اینجانب از پکیج یک تا هفده (و تخفیف سی درصدی برای پکیج هجده)

    نفر سوم هدیه به ارزش 100تومان شرکت در آموزشهای آنلاین اینجانب از پکیج یک تا هفده (و تخفیف سی درصدی برای پکیج هجده)

    با تشکر
    حمیده تختی
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #تبدیل_مقیاس_های_اندازه_گیری_مواد


    یک لیوان آرد 150 گرم
    یک لیوان شکر 230 گرم
    یک لیوان کشمش 180 گرم
    یک لیوان پودر قند 160 گرم
    یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم
    یک لیوان روغن مایع 220 گرم
    یک لیوان ماست 200 گرم
    یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
    یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم


    1 پیمانه آرد = 115 گرم

    1/2 پیمانه آرد= 58 گرم

    1/3 پیمانه آرد= 40 گرم

    1/4 پیمانه آرد= 30 گرم

    2/3 پیمانه آرد= 75 گرم

    3/4 پیمانه ارد= 90 گرم


    یک پیمانه یا یک فنجان اندازه گیری : 250 میلی لیتر یا تقریبا معادل یک لیوان معمولی که حدود 2 سانت سرخالی است.
    نصف پیمانه یا نصف فنجان اندازه گیری :125 میلی لیتر
    یک سوم پیمانه : 80 میلی لیتر
    یک قاشق سوپخوری:15 میلی لیتر
    یک قاشق چایخوری :5 میلی لیتر
    نصف قاشق چایخوری :5/2 میلی لیتر
    یک چهارم قاشق چایخوری:5/1 میلی لیتر
    یک پیمانه آرد:150 گرم
    یک پیمانه شکر(بسته به درشتی یا ریزی) :200 تا 225 گرم
    یک پیمانه روغن مایع:200 گرم
    یک پیمانه روغن یا کره: 200 گرم
    یک پیمانه شیر :250 گرم
    5 عدد تخم مرغ: یک پیمانه
    یک قاشق سوپخوری روغن:20 گرم
    یک فنجان خامه نزده : 2 فنجان خامه زده شده است.

    1 پیمانه شکر = 200 گرم

    1/2 پیمانه شکر= 100 گرم

    1/3 پیمانه شکر= 75 گرم

    1/4 پیمانه شکر= 50 گرم

    2/3 پیمانه شکر= 115 گرم

    3/4 پیمانه شکر= 150 گرم


    ۱۰۰ میلی لیتر = ۴/۱ پیمانه = یک دسی لیتر
    ۲۰۰ میلی لیتر = ۴/۳ پیمانه
    ۲۵۰ میلی لیتر = ۱ پیمانه
    ۳۰۰ میلی لیتر = ۱و ۴/۱ پیمانه
    ۴۰۰ میلی لیتر = ۱ و ۲/۱ پیمانه
    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲ پیمانه
    ۶۰۰ میلی لیتر = ۲و۴/۱ پیمانه
    ۷۰۰ میلی لیتر = ۲ و ۴/۳ پیمانه
    ۸۰۰ میلی لیتر = ۳ پیمانه


    یک پنس مقداری است که بین انگشتان شست و سبابه جای می گیرد.

    اندازه مواد با قاشق سوپخوری (غذاخوری سر پر )
    روغن:20 گرم
    ماست:25 گرم
    خامه :25 گرم
    شکر :20 گرم
    آرد سفید:15 تا 20 گرم
    پودر کاکائو : 10 گرم
    پودر نارگیل،بادام،گردو،فندق پودر شده:20 گرم
    گردو یا بادام یا فندق خرد شده:15 گرم
    عسل : 30 گرم
    کره :20 گرم
    خمیر مایه : 10 گرم
    پودر قند: 15 گرم
    آرد ذرت: 15 گرم


    به همه ی خانومای عزیز پیشنهاد میکنم این متنو توی گوشیشون نگه دارن
    خیلی وقتا پیش میاد که برای نبود ترازو گیج میشیم

    کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :
    یک لیوان آرد 150 گرم
    یک لیوان شکر 230 گرم
    یک لیوان کشمش 180 گرم
    یک لیوان پودر قند 160 گرم
    یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم
    یک لیوان روغن مایع 220 گرم
    یک لیوان ماست 200 گرم
    یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
    یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم
    1 پیمانه آرد 150 گرم
    1 پیمانه شکر 200 گرم
    1 پیمانه روغن 200 گرم
    1 پیمانه شیر 250 گرم
    1 قاشق سوپخوری روغن20 گرم
    1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم
    1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری
    1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری
    1 لیوان آرد 150 گرم
    1 لیوان شکر 230 گرم
    1 لیوان کشمش 180 گرم
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • آموزش آنلاین انواع راتا (فینگرفود سرد) بعلاوه چندین دستور هدیه در تلگرام
    شهریه 50 هزار تومان
    شامل:
    1- راتای ژامبون
    2-راتای حمص
    3- راتای تن ماهی
    4- راتای سیب زمینی و شوید
    5- راتای مرغ و بادام
    6- راتای مرغ و کرفس
    7- راتای کشک و بادمجان
    8- راتای مکزیکی
    9- راتای اسفناج و میگو
    10- راتای مرغ و پسته
    11- راتای اسفناج و پنیر
    بعلاوه راتاهای هدیه شامل راتای ژیگو, راتای میرزا قاسمی و تارتلس بادمجان

    بعلاوه آموزشهای هدیه شامل:
    رول کدو و بادمجان با ماست موسیر مجلسی
    و کاناپه پنیر

    آموزش به صورت مرحله به مرحله با عکس و کلیپ مراحل و ذکر تمام نکات همراه با رفع اشکال و پاسخ به سوالات احتمالی


    هنرجویان عزیز پس از واریز شهریه و ارسال عکس فیش به اینجانب, در کانال آموزشی عضو خواهند شد و آموزشها در اختیارشان قرار خواهد گرفت.

    جهت کسب اطلاعات بیشتر، لطفا به شماره یا آی دی زیر در تلگرام پیغام دهید.
    @htakhti
    این پکیج آموزشی به درخواست شما عزیزان و با همکاری دوست هنرمندم خانم حسینی آماده شده است
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حمیده تختی هم اکنون با Saliii دوست است.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • حمیده تختی هم اکنون با Armin دوست است.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #باتر_کرم Roux یا Ermine Buttercream

    مواد لازم:
    ۴ قاشق غذاخوری آرد
    یک لیوان شیر
    ۲۰۰ گرم کره هم دمای اتاق
    یک لیوان شکر

    آرد و توی شیر سرد حل میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم.یواش یواش همش میزنیم تا غلیظ بشه.تقریبا به غلظت حلوا.بعد اجازه میدیم توی دمای اتاق خنک بشه.
    کره که هم دمای محیط شده و شکر رو اونقدر میزنیم تا شکر کاملا در کره حل بشه و رنگ کرم روشن بشه.
    مخلوط آرد و شیر که خنک شدن رو به شکر و کره اضافه میکنیم و با دور تند همزن هم میزنیم.بعد از حدود بیست دقیقه هم زدن باتر کریم آماده ست.میتونیم رنگ و اسانس دلخواهمون رو هم اضافه کنیم . فرم گرفتن این باترکریم کمی طول میکشه پس صبور باشید.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #نکات_مربوط_به_فر


    برای تنظیم فر، نکات زیر را به خاطر داشته باشید:

    • بیشتر دستورالعملهای پخت کیک با آماده و تنظیم کردن فر شروع میشود. گرم کردن فر با دمای درست و مناسب 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک در آن اهمیت بسیار زیادی دارد. در فرهای برقی ساده بدون فن، طبقه فر در پخت هر کیک خود تعیینکننده دمای آن است. درجه حرارت در فرهای گازی و برقی یکسان است، با این تفاوت که فرهایی که دارای فن هستند، هوای گرم را در فر به حرکت درمیآورند و این امر باعث میشود فر بسیار سریعتر گرم شود. درصورتیکه از فرهای فندار استفاده میکنید، درجه فر را ده درصد کمتر از میزان دادهشده تنظیم کنید. به خاطر داشته باشید که اگر دمای فر خیلی زیاد باشد، قبل از اینکه داخل کیک بپزد، روی کیک خواهد سوخت و اگر دمای فر سردتر از دمای ذکر شده باشد، کیک فرو رفته و یکدست پُف نخواهد کرد. سعی کنید تا زمانی که کیک به دو سوم زمان پخت خود نرسیده درِ فر را باز نکنید. زمانیکه کیک آماده پُف کردن و پخته شدن است درِ فر به هیچ عنوان نباید باز شود زیرا افت ناگهانی دما باعث خواهد شد پُف کردن کیک متوقف شده و کیک فرو رود.

    • منظور از طبقه وسط فر، طبقهای است که فاصله آن از کف فر با فاصله آن از سقف یکی باشد.
    • فرهای خانگی دارای یک سینی لعابی متحرک هستند که اکثراً هنگام پخت در منزل این سینی را از فر خارج میکنند و یا از سینی لعابی فر برای پخت استفاده میکنند. بهتر است این سینی در کف فر یا پایینترین طبقه فر ثابت بماند.
    • در تمامی دستورها باید شعله پایین فر را روشن کنید.

    • به زمان دادهشده برای پخت کیکها دقت کنید. درصورتیکه فر شما تنظیم درستی برای درجه حرارت نداشت، میتوانید با توجه به زمان پخت ذکرشده در دستور، درجه حرارت فر خود را بالاتر یا پایینتر ببرید. به طور مثال در کیکی که زمان پخت آن 30-20 دقیقه ذکر شده، اگر زمان پخت آن بیش از زمان نهایی یعنی 30 دقیقه بود، بهتر است دفعه بعد یا برای کیکهای مشابه، درجه فر روی درجه بالاتری قرار گیرد و بالعکس. اگر فر، کیکی را زودتر از زمان دادهشده میپزد، بهتر است روی درجههای پایینتری تنظیم شود تا به کیک آسیبی نرسد.


    • فرهایی که حداکثر حرارت آنها 500 یا 550 درجه تعیین شده است یا دارای 10 خط هستند، برحسب فارنهایت تنظیم شدهاند. در فرهای ده خطی، هر خط را 55 درجه فارنهایت حساب کنید. فرهایی که حداکثر حرارت آنها 300-250 درجه است و یا دارای 4-3 خط هستند، برحسب سانتیگراد تنظیم شدهاند. به طور تقریبی میتوانید درجه فارنهایت را نصف کرده و درجه سانتیگراد را به دست آورید.
    • دقت کنید که جای فر باید تراز باشد. ناصاف بودن طبقات فر و تراز نبودن آن باعث میشود یک طرف کیک حین پخت بلندتر شده و کیک یکدست پُف نکند. گرفتگی سوراخهای فرهای گازی نیز موجب خواهد شد، در قسمتهایی از فر که حرارت کمتر است، کیک کمتر پُف کند. در فرهای گازی، درجه حرارت میبایست هر شش ماه یکبار توسط متخصص تنظیم شود.
    - برگرفته شده از کتاب "کیک و شیرینی‌های تر سمیرا جنت‌دوست"
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد