My Favorites
هیچ اطلاعات ورودی‌ای یافت نشد
Pinned Items
Recent Activities
  • #ملوکولی

    Hibiscus punch recipe ™️ 🌺
    🔸Ingredients:
    Rose syrup: 30 ml.
    Saffron: 20 ml.
    Aloe vera: 100 ml.
    Basil seed: 10 gr.
    Mint extract: 10 ml.
    Orange blossom extract: 10 ml.
    Rose caviar: 50 gr.
    Hibiscus tea: 120 ml. on top
    Ice crush: 100 gr
    🔅Garnish:
    Caramel bowl
    Edible flower .
    .
    .
    هیبیس پانچ ™️ 🌺
    ترکیبات:
    عرق نعنا ۱۰ سی سی
    عرق بهارنارنج ۲۰ سی سی
    عرق نسترن ۱۰ سی سی
    آب آلوورا ۱۰۰ سی سی
    شهد گل رز ۳۰ سی سی
    زعفران دم شده ۲۰ سی سی
    چای ترش دم شده روی نوشیدنی: ۱۲۰ میل
    خاویار رز ۵۰ گرم
    یخ کراش: ۱۰۰ گرم
    گارنیش : کارامل بال
    گل لادن .
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #ملوکولی

    گلد کوموسوس
    ®️Gold comosus 🍍🍸 .
    .
    New series of our tropical drinks
    Perfect for people who has cold temperament like Melancholy & choleric 👇🏻
    .
    .
    از سری نوشیدنی های تروپیکال و ابداعی ما که در بار سنترال اصفهان متولد شد‌ 😊
    این نوشیدنی برای افراد سرد مزاج یا بلغمی ها و سودایی ها پیشنهاد میشود.
    ترکیبات:
    آب گوآوا 🍈
    شیر نارگیل 🍍
    کرم شکلات سفید 🍫
    سیروپ دست ساز توت فرنگی + شکلات دارک
    سوییت اند ساور
    پوره انبه قرمز
    خاویار توت فرنگی
    متد:شیک و دابل استرین
    بار:سنترال ترمینال
    گارنیش: وج لیمو،برگ آناناس،گل لادن
    .
    .
    Ingredients:
    Guava juice
    Coconut milk 🥥
    White chocolate
    Dark chocolate Strawberry syrup 🍫🍓 Sweet & sour
    Red mango purée
    Strawberry caviars
    Garnish with edible nasturtium, 🍍 leaves & 🍋 wedge
    Method: shake and double strain
    Bar: central bar
    Mixologist: farbodrz
    Credit by: molecular Rhyton .
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • کمتر از یک ماه دیگر مسابقات جهانی قهوه 2019 برلین در بخش های، بهترین نوشیدنی کاپینگ، لاته آرت و جذوه / ایبریک برگزار می‌شود.

    تاریخ برگزاری: 16 الی 18 خرداد.

    اخبار قهوه

    شرکت Blue Bottle Coffee در پی گزارش 13 نفر از مشتریان خود در پی خطرات در بطری هنگام باز شدن، مدیران ارشد خود را فراخواند.

    ظاهرا در بطری به زور باز می‌شود و باعث می‌شود خطراتی را برای مشتریان بوجود آورد. تا کنون یک نفر زخمی و یک دیگر از ناحیه انگشتان دست مجروح شده اند.

    این شرکت اعلام کرده است کسانی که قوطی های قهوه در دست دارند می‌توانند برای بازپرداخت کامل مبلغ خود این قوطی ها را تحویل بدهند.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Saliii joined the group, كلاسهاى تخصصى قهوه اروپا
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Saliii submitted a review for آشپزی ملوکولی
    آشپزی ملوکولی
      دوشنبه, 18 جون 2018
    آشپزی ملوکولی
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Saliii submitted a review for آشپزی ملوکولی
    آشپزی ملوکولی
      دوشنبه, 18 جون 2018
    آشپزی ملوکولی
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   Armin reacted to this post about 1 سال قبل
    قورمه سبزي

    سبزي قورمه سبزي (تره،جعفري،شنبليله،كمي برگ اسفناج)1كيلو
    لوبيا چشم بلبلي نصف ليوان
    پیاز 1عدد

    گوشت گوسفند خورشتی حدودا 300 گرم

    شنبلیله خشک 1ق غ
    نمک و فلفل و ادویه بميزان لازم
    لیمو عمانی 5تا4عدد
    گرد لیمو بمقدار كافي

    روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت بمقدار كافي

    لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد.
    لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم.
    پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.
    گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود به صورتی که آب آن خارج شود. سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
    لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند.
    در این حین سبزی را شسته و خرد می کنیم. سپس آن راسرخ می کنیم. اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود.
    بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد.
    در آخر نمک و فلفل و گرد لیمو رو اضافه می کنیم .در بعضی مناطق به خورش قرمه سبزی رب گوجه و آبلیمو اضافه میکنند که بستگی به ذائقه افراد دارد.

    نکات مهم در طبخ خورشت قرومه سبزی مجلسی

    بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد.
    آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید.
    حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.
    اگر می خواهید سبزی قورمه سبزی را در فریزر نگهداری کنید بهتر است که آن را سرخ نشده در فریزر بگذارید و موقع پخت سرخ کنید تا سالم تر و خوش رنگ تر (سبزتر) باشد. چون از نظر بهداشت غذا روغن مایع نباید یخ بزند و مصرف روغن جامدهم برای سلامتی مضر است.
    شنبلیله خورش قورمه سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود.
    اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد.
    سرخ کردن زیاد سبزی باعث تیره شدن رنگ آن و در نتیجه از دست دادن خواص غذایی آن می شود.
    نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد.ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد.
    نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید.
    هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی ، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود.
    هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید.

    نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی

    گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد.
    از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد.
    استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است.
    برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند.

    نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی

    لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود.
    لیموعمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود.
    به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد.
    از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند.
    برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Saliii پروفایل خود را بروز کرد.
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • رولت رنگين كمان

    تخم مرغ ٤عدد
    ارد سفيد ٨٠ گرم
    نشاسته ذرت ٢٠گرم
    پودر قند ١٠٠ گرم
    وانيل و نمك مقداري
    بكينگ پودر ١ق چ
    اول زرده و سفيده رو جدا ميكنيم سفيده ها رو با پنجاه گرم پودر قند و كمي نمك خوب با هم ن ميزنيم تا حجيم و منسجم بشه و از ظرف برنگرده.بعد زرده ها و بقيه پودر قند و وانيل رو خوب با هم زن ميزنيم تا كرمي و كش دار بشه بعد زرده ها رو به سفيده ها اضافه ميكنيم و اروم هم ميزنيم به صورت دوراني بعد ارد و ب پ رو روش الك ميكنيم و به سفيده ها اضافه ميكنيم و دوراني اروم هم ميزنيم و بعد به هر تعدادرنگي كه دوست داريم تو كاسه ها ميريزيم من از پنج رنگ استفاده كردم بعد تو سيني رولت سي در چهل كاغذ روغني پهن كردم و هر رنگ رو به صورت كج ريختم و صافش كردم حتماً بايد قطر مواد در همه جاي قالب يكسان باشه و تو فر از قبل گرم شده با دماي دويست درجه سانتيگراد به مدت ده تا دوازده دقيقه ميزاريم تو فر بعد از اينكه پخت از فر دراوردم حند دقيقه بعد با همون كاغذ روغني رولش كردم و حوله پيچوندم دورش تا نرم بمونه بعد از چند ساعت بازش كردم و كاغذ رو جدا كردم و روش خامه و گردو وچيپس شكلاتي و موز خورد شده(اختيارين)ريختم رول كردم گذاشتم يخچال تا جا بيافته

    #کیک_شیرینی #شیرینی_پزی
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد