• #باقلوا


    باقلوا استانبولی

    مواد لازم
    شربت به میزان لازم
    خمیر یوفکا مخصوص باقلوا به میزان لازم
    آجیل پودر شده بدون نمک (پسته و بادام و گردو)
    ادویه دلخواه کمی
    برای بادام و پسته از هل و برای گردو از کمی دارچین استفاده کنید حتی میتوان کلا ادویه را حذف کرد
    شکر برای مخلوط کردن با مغزها نهایتا یک چهارم وزن آجیل
    روغن مایع و جامد یا کره یا مخلوط مساوی از هر سه به میزان لازم

    .مواد شربت.
    آب ..........................250 گرم
    شکر.............................. 350 گرم
    عسل یا گلوکز مایع ...150 گرم
    گلاب............................ 2 ق س

    در صورت تمایل از دانه های هل نکوبیده و چوب دارچین استفاده شود.

    روغن مصرفی برای چرب کردن خمیر را روی حرارت ذوب کنید ( نجوشد ) و بگذارید تا سرد شود اما نبندد. بهتر است از مخلوط هر سه نوع استفاده شود. پس از ذوب کردن بهتر است از صافی عبور داده تا تمیز و یکدست شود.
    برای تهیه شربت آب و شکر و دانه های هل و چوب دارچین در صورت تمایل را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا شکر حل شود سپس شعله را بیشتر کرده تا به جوش آید پس از به جوش آمدن شعله را ملایم کرده و دیگر هم نزنید تا 10 الی 15 دقیقه بجوشد میتوانید چند قطره آبلیمو هم اضافه کنید. پس از قوام آمدن شربت عسل یا گلوکز را اضافه کرده و گلاب را افزوده و پس از به جوش آمدن اگر شربت قوام آمده حرارت را خاموش کنید.
    سینی فر را با روغن مایع چرب کرده و کنار بگذارید. اگر چند طرح باقلوا آماده میکنید بهتر است برای هر طرح یک سینی جدا آماده کنید زیرا مدت پخت در طرحهای مختلف متفاوت است. بهتر است از سینیهای ضخیم تر استفاده شود تا مانع از سوختن باقلوا شود.
    برای تهیه مغزها آنها را به صورتی آسیاب کنید که به روغن نیفتد. بهتر است از غذا ساز استفاده شود. برای پودر پسته خلال را در فریزر قرار داده تا منجمد شود سپس در آسیاب برقی آسیاب کنید تا خوش رنگ تر شود. ادویه دلخواه را نیز به مغز اضافه کرده استفاده از شکر دلخواه میباشد. در نوع پسته ای معمولا از شکر استفاده نمیشود. در باقلوای استانبولی مقدار آجیل کم است و لایه های خمیر بیشتر است.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد