• #باقلوا

    خمیر_باقلوا

    باقلوا یزدی


    مواد لازخمیر باقلوا
    زرده تخم مرغ...................2عدد،
    ماست معمولی .............100 گرم.
    روغن جامد اب کرده ... 100گرم .
    آرد به میزان لازم،
    روغن مایع کمی (برای بین لایه های خمیر البته کره هم میتوان استفاده کرد )

    مواد داخل باقلوا :
    پودر بادام یا پسته ویا مخلوط هر دو................................ 200گرم
    پودر قند..................... 100گرم.
    پودر هل.................... 2قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای شهد :
    شکر ....................1پیمانه
    اب .....................یک دوم پیمانه
    جوهر لیمو اندازه حدود 1/8ق چ
    یا ......1ق چایخوری اب لیمو تازه .
    گلاب.............. نصف پیمانه.

    برای رومال شیرینی :هم مخلوط 1 زرده وکمی زعفران
    ابتدا شهد را اماده میکنیم ومیزاریم خنک شود.
    آماده کردن خمیر
    در ظرفی زرده وماست وروغن جامد اب شده را با هم مخلوط کرده ارد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیف ونرمی بدست بیاد (حدود دو پیمانه کمی بیشتر)که به دست نچسبد وحتما با نوک انگشت ورز میدهیم ودر حد مخلوط شدن وبعد خمیر را در محیط به مدت 30 دقیقه استراحت میدهیم.
    درضمن مواد میانی را در اسیاب کاملا با هم مخلوط کرده ومیکس میکنیم من از مخلوط بادام وپسته استفاده میکنم که مزه عالی بهش میده بعد از استراحت خمیر را به 4قسمت تقسیم کرده،وروی سطح را ارد پاشی میکنیم وبا وردنه اغشته به ارد خمیر را بسیار نازک پهن میکنیم (هرچه نازکتر باشه بهتره )به اندازه قالب وبه کمک وردنه خمیر را برداشته وبه قالب منتقل میکنیم وبه کمک انگشت دیواره ها رو هم پوشش میدهیم وبا روغن مایع ویا کره کل سطح خمیر را چرب میکنیم.
    ولایه بعدی را هم دوباره به همان نحو باز کرده وروی لایه قبلی پهن میکنیم وبعد مواد میانی را که اماده کردیم تماما روی دولایه خمیر (که قبلاً پهن کردیم در قالب) میریزیم دوباره یک تکه خمیر دیگر را باز کرده وروی مواد قرار میدهیم ودوباره سطح خمیر را چرب کرده ودوباره لایه بعدی خمیر را گذاشته با انگشت کناره ای خمیر را کامل به هم چسبانده ومنظم میکنیم وبعد با چاقویی تیزخمیر را برشهایی به صورت لوزی میدهیم وبعد خمیر را رومال زده ودرفر 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار میدهیم برای خوشرنگ تر شدن حتماًاز گریل هم استفاده کنید قالب من بیست در بیست سانتی بود،شهد خنک شده را روی باقلوای داغ میریزیم وچند دقیقه حوصله میکنیم تا شربت را به خودش بکشه وبعدنوش جان میکنیم .
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد