• #رول_ونیزی


    مواد مورد نیاز
    آرد .......................270گرم
    آرد برنج ................30گرم
    روغن جامد................200گرم
    روغن مایع .............10گرم
    تخم مرغ................... 1عدددرشت
    شیر ......................20گرم
    گلاب...........................20گرم
    شربت ...................10گرم
    شکر قهوه ای............ 110گرم
    نسکافه.....................1 ق چ
    وانیل.........................1 ق چ
    پودر کاکائو ...........25 گرم.

    طرز تهیه
    ابتدا ارد سفید و ارد برنج و روغن پنجاه را میریزیم داخل دستگاه(همزن) تا کاملا پوک شود بعد روغن مایع و پودر کاکائو را مخلوط کرده و به موادمون اضافه میکنیم در مرحله بعد مواد خیسمون را در ظرفی جداگانه ریخته و با همزن به هم میزنیم تا شکرکاملا آب شود.
    داخل ظرف بزرگتر دو مواد را با هم مخلوط کرده وارام هم میزنیم وبعد بصورت رول قیف می‌زنیم.
    درجه فر 200 و به مدت 15 دقیقه.

    نکته ها
    روغن به دمای محیط برسد.
    روغن واردها باید کاملا پوک وسبک شود.
    روغن مایع وپودر کاکاعو را باهم قاطی میکنیم تا پودر کاکایو خوب حل شود وخوشرنگتر شود.
    بجای شکر قهوه ای میتوانید شکر سفید استفاده کنید.البته اگر شکر سفید استفاده کردید حدود 10گرم کمتر استفاده کنید.
    موادسفت ( روغن وارد ) را به مواد ابکی اضافه کردین به ارامی هم بزنید درین مرحله دقت بیشتری بخرج دهید نباید خمیرتون زیاد هم بخوردچون تسمه خواهد شد.
    سینی فررا هم میتوانید کاغذ قرار دهید هم میتوانید با دستمال چرب تمیز کنید البته نباید خیلی چرب باشد.
    خمیررا داخل قیف ریخته با ماسوره ساده بصورت رول یا عمامه ای با فاصله توی سینی قیف میزنیم.
    برای خوشگلتر شدن شیرینی میتوانید ماسوره ریزتر استفاده کنید تا تعداد رولها بیشتر باشد.
    تایم پخت فرها متفاوته پس خودتون دقت کنید بعداز 15 دقیقه به شیرینی دست بزنید اگر راحتی از سینی کنده شد وروش هم سفت بود یعنی پخته. از فر خارج میکنیم وتا خنک شدن کامل صبر میکنیم.
    برای مغز این شیرینی میتوان از نوتلا یا کرمفیل یا فروتفیل در طعم ومزه های مختلف استفاده کنید.
    بعداز جفت کردن به سلیقه خود تزئین کنید
    مثلا روش شکلات بنماری خط رفته بعد روی شکلات خاک قند یا پودر قهوه الک میکنیم ویا تزیینات دیگه که به ذهنتون میرسه انجام میدید.
    موندگاری این شیرینی زیاده داخل یخچال نگهداری میشود
    میتوانید نسکافه وکاکایو نزنین وبجاش رنگ زعفرانی استفاده کنید
    رول ونیزی در سه رنگ سفید وزرد وکاکایویی هم میتونید بزنید
    چون طعم دهنده های زیادی داخل خمیر هست پس باحذف وانیل هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد