• #کلوچه گردو و خرما

    مواد لازم
    آرد سفيد ............. 250تا 300 گرم.
    شیر ولرم .............. 1 پیمانه.(200گرم)
    روغن مایع ........ 1/2 پیمانه.(100گرم)
    شکر .................... 3 ق س خ
    خمیرمایه ............ 3 ق چ خ
    وانیل ....... یک چهارم ق س خ

    مواد میانی كلوچه
    خرما ....................... 250 گرم
    گردو ريز خرد شده .... 100 گرم
    دارچین و زنجبیل یک دوم ق چ خ
    پودر هل...............1ق چ خ

    مواد رومال:
    زرده تخم مرغ ....... 1 عدد
    زعفران غليظ ......... 1 ق س خ
    وانيل...........................1پنس
    طرز تهیه:
    * ابتدا شیر ولرم را با 1 ق س شکر و 3 ق چ مایه خمیر مخلوط کرده، روی آن را با کیسه فریزر پوشانده و در جای تاریک ونسبتا گرم به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا مايه خمير عمل آمده و پف کند.

    * سپس روغن مایع و مابقی شکر را در ظرفی ریخته، خوب مخلوط می کنیم. خمیر مایه ی عمل آمده را اضافه می کنیم و با مفتول دستی به خوبی مخلوط می کنیم. وانيل را هم به باقي مواد اضافه می کنیم.
    * پس از آن آردی که از قبل الک کرده بوديم را روی مواد بالا الک می کنیم.
    آرد را تا جایی اضافه می کنیم که خمیر لطیفی به دست آید و خمير بدست نچسبد. چسبندگی خمیر را با ورز دادن می گیریم. در حدود 5 دقیقه خمیر را خوب ورز می‌دهیم. این زمان تقریبی است زیرا قدرت ورز دادن افراد با هم متفاوت است. می توانید برای ورز دادن از دستگاه نیز استفاده کنید. تا زمانی ورز ميدهيم که خمیر لطیفی داشته باشید.
    روی آن را پوشانده و به مدت 30 دقیقه استراحت می دهیم

    طرز تهیه ی مواد میانی:
    ابتدا خرما را روی حرارت ملايم قرار داده تا کمی نرم شود. سپس 1 ق س روغن مایع، دارچین و زنجبیل را افزوده و با پشت قاشق هم می زنیم تا خرما نرم و یکدست شود. گردو را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا خنک شود.
    • بعد از استراحت اولیه از خمیر چانه ‌های 50 گرمی برداشته، مقداری از مواد میانی وسط آن قرار می دهیم. آن را خوب پیچیده و در کف دست کمی باز کرده، روی آن مهر دلخواه زده یا طرح می اندازیم.
    • سینی مخصوص را کمی چرب کرده و کلوچه ها را با فاصله داخل سيني می چینیم. روی كلوچه ها را پوشانده و اجازه می دهیم 20 دقیقه ی دیگر استراحت کند. وقتی روی آن را می پوشانیم مواظب باشید که نایلون با سطح نان ها تماس نداشته باشد.
    • بعد از استراحت دوم روی نان ها را رومال زده، کنجد یا تخم خرفه پاشیده و در فری که از قبل گرم شده به حرارت 200 درجه سانتیگراد و مدت تقریبی 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم تا زیر کلوچه ها طلایی شود.

    نكته:
    کف فر ظرف آب قرار دهید زیرا بخار اب باعث نرم شدن کلوچه ها می شود
    اگر از فری استفاده می کنید که چرخش دما دارد نیازی به روشن کردن گریل نیست. در غیر اینصورت برای خوشرنگ شدن روی کلوچه ها چند دقیقه گریل را روشن کنید. تا زمانی که گریل روشن است از جلوی فر تکان نخورید تا سطح روي كلوچه ها نسوزد.

    بافت اين كلوچه بسيار نرم و لطيف است پس بيش از حد كلوچه ها در فر نگذاريد كه خشك نشود

    نوش جان
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد