جزئیات
کاربرانی که این را پسندیده اند.
کاربری موجود نیست.
نظرات
Link copied to your clipboard
Filter Timeline:
Pinned Items
Recent Activities
  • #کاپ_چوروس



    بهمراه فیلینگ شکلاتی

    انصاافا چوروس اینشکلی دیده بودینیعنی معرکس
    برای خمیر :
    ۲۵۰ میلی لیتر یا یک پیمانه آب
    ۶۰ گرم کره
    ۱ پنس نمک
    ۶۰ گرم پودر قند، الک شده
    ۲۲۵ گرم آرد، الک شده
    ۲ تخم مرغ (بدون پوسته ۹۰-۱۰۰ گرم باشن باهم)
    زست لیمو یا پرتقال
    وانیل
    -
    برای فیلینگ شکلاتی:
    ۱۰۰ گرم شکلات
    ۱۵۰ گرم خامه صبحانه
    ۲۵ گرم عسل
    -
    برای خامه پنیری:
    ۲۰۰ گرم خامه قنادی
    ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
    -
    برای خمیر، آب، نمک، کره و پودر قند رو داخل قابلمه ای نچسب بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین ، بعد ازینکه جوشید، آرد رو اضافه کنین و مداام هم بزنین با قاشق چوبی یا لیسک، بعد ازینکه خمیر یکدستی شد، یک دقیقه دیقه روی حرارت خمیر رو داغ بزنین و بعد از روی حرارت بردارین و ۲ دقیقه هم بزنید تا خمیر از داغی بیافته و دست زدنی نسوزونه، حالا تخم مرغ هارو با زست و وانیل، کم کم اضافه کنین و با همزن یا همون قاشق چوبی یا لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست شه. نباید شل باشه خمیر. در حدیکه بشه قشنگ ماسوره زد. چون کیفیت آردا متفاوته ، شاید تخم مرغ کمتری نیاز داشته باشه. زست همون رنده پوست پرتقال یا لیمو هستش بدون سفیدی هاشون.
    خمیر رو داخل یک قیف ساده بریزین و ۳۰-۶۰ دقیقه استراحت بدین تا کاملا خنک شه.
    پشت قالب مافین یا پشت لیوان کوچم یا استکان رو چرب کنین و خمیر رو با قیف، دورشون بزنین تا شکل کاپ کوچک شن و نباید خیلی ضخیم یا خیلی نازک باشه، حدود ۲ ساعت بزارین فریزر .
    بعد دربیارین و به آرامی از پشت قالب مافین و یا لیوانها جدا کنید و در روغن نیمه داغ (حدود ۱۵۰ درجه) سرخ کنید بصورت شناور.
    اگه روغن خیلی داغ باشه، وسطش خام میمونه. بعد از سرخ کردن، با دستمال روغنشو خشک کنید بعد داخل یک کاسه، مخلوط پودر قند و دارچین بغلطونین . البته دارچین اختیاریه.
    برای فیلینگ ، خامه و عسل رو روی حرارت ملایم قرار بدین تا داغ شن ولی نجوشن و روی شکلات های خرد شده بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شه بعد داخل کاپهای سرد شده بریزین مقداری.
    خامه قنادی رو بهمراه پنیر فرم بدین و داخل قیف با طرح دلخواه بریزین و روی کاپهارو تزیین کنین و بزارین یخچال حدود ۲ ساعت.

    منبع :
    ashpazi_zahrabanoo
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #تیرامیسو


    یک بسته لیدی فینگر
    برای خیس کردن لیدی فینگر ها:
    ۱ونیم پیمانه شیر
    ۱ونیم قاشق غذاخوری شکر
    -
    برای کرم:
    ۱ لیتر شیر
    ۱ زرده تخم مرغ (اختیاری)
    ۱/۲ پیمانه آرد
    ۱/۲ پیمانه نشاسته ذرت
    ۱ پیمانه شکر
    وانیل

    ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای مثل ویلی یا ماسکارپونه
    -
    برای کرم، همه موادو بجز وانیل و پنیر مخلوط کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه، دوستان اکه یدونه زرده تخم مرغ هم همون اول اضافه کنین ، کرم لطیفتر میشه. بعد از اینکه غلیظ شد، حرارت بردارین و هم بزنین تا از داغی بیافته بعد وانیل و پنیر رو اضافه و مخلوط کنید .
    داخل قالب دلخواه ، بیسکوییت های لیدی فینگر، که داخل مخلوط شیر، شکر و نسکافه رو غلطوندین رو بچینین و نیاز بود با چاقو ببرین. بعد ازینکه یک لایه چیدین، نصف کرم رو که هنوز گرمه رو روی بیسکوییت ها بریزین بعد یک لایه دیگه بیسکوییت لیدی فینگر خیس شده رو بچینین و بعد بقیه کرم رو روش یکدست پخش کنین و بعد یک لایه دیگه لیدی فینگر روش بچینین .
    بعد ازینکه سرد شد، قشنگ با سلفون بپوشونین و یک شب بزارین یخچال .
    روز بعد تیرامیسو رو روی ظرف سرو برگردونین و روش پودر کاکائو الک کنید و به دلخواه تزیین کنین .
    میتونین بجای کرم فقط از مخلوط مساوی خامه قنادی فرم گرفته و پنیر خامه ای استفاده کنین .
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #موس کیک


    مواد لازم:
    اول سه عدد زرده تخم مرغ روبا ١٠٠ گرم شكر ١/٢ ق چ رنده پوست ليمو يا وانيل خوب مي زنيم تا پفكي وكشداربشه
    يك ليوان شيرروروي حرارت ميذاريم تا جوش بياد وكم كم مايع تخم مرغ رواضافه كرده ومرتب روي حرارت ملايم هم مي زنيم تا به يك كرم نرم ولطيف برسيم حرارت روزيادنكنين فقط ميخواهيم كمي غليظ بشه

    دوق غذاخوري ژلاتين روبا نصف استكان اب حل كرده وروي بخاركتري ميذاريم تا ژلاتين كاملا حل بشه ،ژلاتين حل شده رابه مايع شيروتخم مرغ اضافه مي كنيم بايدهردوگرم باشن تا ژلاتين نبره
    ظرف روميذاريم كنار مايع شكلاتي رودرست مي كنيم .

    يك ليوان شير ١٠٠ گرم شكلات (من تلخ زدم)٤ق سوپخوري شكرروروي حرارت مرتب هم مي زنيم تا شكرحل بشه ،بعدازحل شدن وروان شدن شكلات مايع كرم روبه مايع شكلاتي اضافه مي كنيم وخوب مخلوط روهم مي زنيم تا يكدست بشه

    ،سپس يك بسته خامه ٢٠٠ گرمي روبا دوق س پودرقند مي زنيم تا كمي فرم بگيره( همين كه ازظرف نريزه كافيه ) خامه روبه موادمون اضافه مي كنيم.
    كيك روهم كه ازقبل اماده كرديم وبرش زديم

    مايع موس روميذاريم يخچال كمي خنك ونيم بندبشه بعدروي كيك مي ريزيم وميذاريم يخچال به مدت ٥ ساعت تا خوب ببنده وبعد تزيين ونوش جان مي كنيم .اين موس واقعا لذيذه
    نكته:ميتونين بدون كيك استفاده كنين يا براي قسمت كيك ازكيك اماده استفاده كنين



    ازكيك اسفنجي پست قبل استفاده كردم بانصف دستوريعني :
    ارد ١٥٠
    تخم مرغ ٤ عدد
    پودركاكائو ٢٠ گرم
    دارچين يك ق چ
    بكين پودر،،،،١/٢ ق چ پر
    نسكافه فوري،،،١تا٢ ق چ
    اب سرد،،،،١/٣ پيمانه

    منبع : کانال

    Instagram.com/feloooraa
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • چند #فوت #کوزه_گری برای

    #پخت_شیرینی_یسکوییت



    در برنامه‌ریزی برای پخت شیرینی یک روز آرام و کم‌دردسر را انتخاب کنید.


    از قبل چند شیرینی را انتخاب و مواداولیه آن را طبق دستور خریداری کنید.

    هیچ‌وقت به صلاحدید خودتان در دستور پخت یک شیرینی دست نبرید. چیزی را کم و زیاد نکنید، مثلا میزان شکری که در یک دستور داده می‌شود، علاوه بر شیرین یا کم‌شیرین شدن، روی نوع بافت بیسکوئیت یا شیرینی‌هایتان تأثیر می‌گذارد.

    اگر در دستوری که مقابلتان گذاشته‌اید از کره استفاده شده، ‌ آن را با روغن مایع یا سایر چربی‌ها جایگزین نکنید.

    دستور پخت را جلوی رویتان بگذارید، همه مواد را اندازه‌گیری کنید و هرگز چشمی مواد را با هم مخلوط نکنید.

    اگر در دستورتان از پیمانه استفاده شده، حتما یک بسته پلاستیکی آن را که مجموعه همه پیمانه‌ها و قاشق‌های استاندارد است، بخرید.

    مواد اندازه‌زده را روی میز کارتان بچینید. از روی لیستتان بخوانید و برای هرکدام از مواد، علامت حاضری بزنید. در این حالت دیگر در انتهای پخت این جمله را از خودتان نمی‌شنوید که «وای یادم رفت شکر بریزم!»

    برای پخت شیرینی‌ها باید یک فر خوب داشته باشید و یا قلق فرتان، دستتان باشد. البته منظور از فر خوب، فر گرانقیمت نیست. منظورمان این است که فر مورد نظر درست کار کند. اگر فرتان بیش از حد گرم باشد، قبل از اینکه شیرینی‌ها بپزد، ته شیرینی می‌سوزد و اگر دمای فر خیلی خوب گرم نباشد، شیرینی‌هایتان وا می‌رود و روی سینی پهن می‌شود.

    بهترین کار و یکی از اصولیترین کارهایی که حتی شیرینی‌پزان حرفه‌ای هم آن را رعایت می‌کنند، این است که باید بعد از درست‌کردن خمیر ۲تا از شیرینی‌ها را توی فر بگذارید و ببینید چه اتفاقی برایشان می‌افتد. اگر دما بالا یا پایین بود، آن را تنظیم کنید.

    اگر فاصله شیرنی‌ها توی سینی کم بود، فاصله چیدن آن‌ها را رعایت کنید.

    اگر دما مناسب بود اما شیرینی‌ها پهن شدند و شکلشان را از دست دادند، احتمالا باید کمی آرد به خمیر اضافه کنید. مراقب باشید که آرد بیش از حد هم شیرینیتان را سفت و خشک می‌کند. بعد از اینکه کمی آرد به خمیر اضافه کردید، دوباره پختن ۲عدد شیرینی را آزمایش کنید.

    بیسکوئیت‌ها، شیرینی‌های مناسبی برای پذیرایی هستند که برخلاف ذهنیت ما از بیسکوئیت‌های صنعتی، شیرینی‌های جانانه‌ای محسوب می‌شوند.

    بیسکوئیت‌ها از ترکیب آرد و کره و شکر و مواد انتخابی مانند انواع آجیل یا میوه‌ها درست می‌شوند. بعد از درست‌کردن خمیر بیسکوئیت حتما باید آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود؛ یعنی خمیر قالب زده یا بریده شده بیسکوئیت‌ها باید سرد، داخل فر گرم بروند.

    حتما روی سینی فر‌ کاغذ روغنی بگذارید. معمولا در پخت بیسکوئیت‌ها و شیرینی‌ها سینی فر را چرب نمی‌کنند‌ چون میزان کره مناسبی در خمیر وجود دارد برای همین هم هیچ‌وقت خمیر بیسکوئیت یا شیرینی را ورز نمی‌دهند، چون حتما روغن می‌اندازد و بافت شیرینی را خراب می‌کند.

    اگر سینی فرتان نازک است، مراقب باشید که شیرینی‌ها نسوزند.
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #ترکیب_رنگ ها



    سفید=تمام رنگها

    مشکی=قرمز+زرد+آبی

    یاسی=قرمز+بنفش

    گلبهی=قرمز+زرد+کمی قهوه ای

    قهوه ای=قرمز+سیاه

    قهوه ای روشن=قرمز روشن+آبی روشن

    قهوه ای=قرمز+سبز

    قهوه ای=آبی+نارنجی

    قهوه ای=زرد+بنفش

    کرمی=قهوه ای+سفید

    خردلی=قهوه ای+زرد

    سبز حنایی=زرد+سیاه

    فیروزه ای=سبز+آبی

    یشمی=سبزسیر+آبی روشن

    سبز=آبی+زرد

    صورتی=سفید + قرمز

    نارنجی=زرد + قرمز

    صورتی چرک=کرم + قرمز

    بادمجانی روشن یا کبود=سفید + سبز + قرمز

    بادمجانی=سبز + قرمز

    بنفش روشن=سفید + آبی + قرمز

    بنفش=قرمز + آبی

    جگری=شکلاتی + قرمز

    زرشکی=قرمز + کمی مشکی

    گلبهی پررنگ=نارنجی + زرد + قرمز

    گلبهی متوسط=سفید + نارنجی + قرمز

    گلبهی روشن=سفید + زرد + قرمز

    سرمه ای=کمی مشکی + آبی

    زرد فسفری=کمی سبز + زرد

    آبی آسمانی=سفید + آبی

    نوک مدادی=سفید + آبی + مشکی

    فسفری=زرد + سبز

    سبز لجنی=مشکی + سبز

    سبز فیروزه ای=سفید + سبز

    نیلی=آبی+بنفش

    خاکستری=سفید+سیاه
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • #پیراشکی #دانمارکی


    یا همون دونات


    مواد لازم.

    تخم مرغ .....................5عدد.

    شکر...............................150گرم.

    روغن مایع ...............150گرم.

    اردقنادی.............................1کیلو.

    نمک نصف قاشق چایخوری.

    شیریا اب.......................100گرم.

    وانیل وهل به دلخواه.

    مایه خمیر یک قاشق غذاخوری پر(20گرم).



    طرز تهیه

    ابتدا تخم مرغ وشکر وروغن مایع وشیر ونمک راباهم خوب قاطی میکنیم بعد مایه خمیر را در مقداری اب ولرم یا شیر (نصف لیوان) خیس میکنیم تاقشنگ عمل اومده وبالا بیاد بعد به بقیه موادمون اضافه میکنیم وارد را میریزیم. ومیبندیم میکسر(همزن)هم بزنه یابادست ورز میدیم خمیرمون امادست.
    میزاریم 30 دقیقه درجای نسبتا گرم استراحت کنه بعدبه قطر نیم سانت بازش میکنیم (نیازی به لا رفتن نیست) باهفت چرخ برش میدهیم وسطش کرم میزنیم وتا کرده وبرمیگردونیم وارد روش را تمیزمیکنیم وروش روغن مایع میزنیم وبرش داده داخل سینی چرب شده میچینیم ومیزاریم جای گرم قشنگ برسه وپف کنه وحجمش دوبرابر بشه بعد داخل روغنی که از قبل گذاشتیم داغ بشه میندازیم تا دوطرفش قشنگ سرخ بشه بعد ازروغن دراورده روش شکر میپاشیم ویا بعداز خنک شدن با شکلات بن ماری شده تزئین میکنیم ونوش جون مینماییم.


    نکته ها .

    1.ازسالم بودن مایه خمیر مطمعن باشین.
    2.استراحت دوم خیلی شرطه باید خوب برسه خمیرتون ودوبرابربشه.
    3.دستور کرم دانمارکی
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • armini submitted a review
    کیک میک
      یکشنبه, 22 نوامبر 2020
    دستورتهیه های کیک میک
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • armini submitted a review
    کیک میک
      یکشنبه, 22 نوامبر 2020
    کیک میک
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
فعالیتی موجود نیست
Unable to load tooltip content.

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: کار در کافه

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد