بوفالو نام پنیری غیر پاستوریزه است که از شیر کامل بوفالو تهیه می شود. این پنیر را پنیر سازی انگلیسی به نام نیک هادگتس ابداع کرده است.

پنیر بوفالو

اولین بار در سال 1996 تولید شده است و در آن زمان بعنوان اولین پنیر بوفالوی بریتانیایی تبلیغ شده است و همچنین جایزه بهترین پنیر جدید را در جشنواره جوایز پنیر بریتانیا دریافت کرده است. شیر بوفالوی این پنیر از مزرعه ای در ایدلیکوت نزدیک استرافورد بدست می آید. آقای هادگتس پنیر ها را آماده می کند و حدودا چهار ماه آنها را در اتاقی نگهداری می کند تا کاملا رسیده شوند.

بوفالو پنیری لطیف است و طعمی شیرین و شیری دارد. این پنیر در قالب های چرخ شکل همراه با پوسته طبیعی براق و چرم مانند بفروش می رسد.


ساخته شده از شیر بوفالو
کشور مبدا: انگلستان و بریتانیا
منطقه: Worcestershire، میدلندز غربی
نوع: سخت
بافت: خامه اي
پوست: طبیعی
رنگ: سفید

منبع : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 16 آبان 1392 14:51  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 1759 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

 

 

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد