پنیر پکورینو

پنیرهای تولید شده با شیر میش از مرکز ایتالیا و جزیره ساردینیا تجارت خوبی را برای  صادرات به کشورهای خارجی برای ایتالیا رقم زده اند. در این چهار دسته پکورینو رومانو از ساردینیا، لاتزیو و توسان معروف ترین پنیر ایتالیایی در خارج از این کشور محسوب می شود. پکورینو ساردو از ساردینیا، پکورینو سیسیلیانو از سیسیل و پکورینو توسانو از توسانی از دیگر گونه های پکورینو محسوب می شوند.

پکورینو پنیری سنتی، خامه ای، محکم و درام شکل است و در عطر و طعم های مختلف وابسته به سن موجود است. پکورینوهای سن بالا بنام استاژیوناتو شناخته می شوند که بافتی سفت داشته و طعمی کره ای و آجیل مانند دارد. پکورینوی جوان سمی استاژیوناتو و یا فرسکو گفته می شود که بافتی نرم تر با طعمی ملایم و خامه ای دارد. یک پکورینوی خوب باید دارای بافتی صاف و رنگ قهوه ای تیره و پوستی محکم داشته باشد. پوسته پکورینو دارای رنگ های متفاوتی است که وابسته به سن پنیر خواهد بود و ممکن است یک لایه روغن بعنوان محافظ روی آن قرار گرفته باشد.

امروزه این پنیر سنتی ایتالیایی در طعم های مختلفی مثل پکورینوی فلفلی موجود است. پکورینو به خیلی از پنیرهای دیگر برای تهیه پاستای پنیری ترجیح داده می شود و انتخاب اول اکثر ایتالیایی ها است. همچنین پکورینو جایگزین خوبی برای پنیر گرانقیمت پارمیژیانو رژیانو است.

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 09 آبان 1392 09:24  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2034 Tags: چاپ

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
نظر شما به دست مدیر خواهد رسید
شرایط و قوانین.

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است

 

 

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد